Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dood heeft mij een aanzoek gedaan
Dood heeft mij een aanzoek gedaan
In een dagboek noteerde Kristien Hemmerechts negen maanden lang openhartig gebeurtenissen, anekdotes, bespiegelingen, nieuwsfeiten en uitspraken over de them... »
 
 
 
 
 

Zonder grenzen
Zonder grenzen
Na hun scheiding verdelen Petra en Victor niet alleen de inboedel maar ook de kinderen. Vader woont met zoon en tweede vrouw in Parijs moeder met dochter in ... »
 
 
 
 
 

Er gebeurde dit, er gebeurde dat
Er gebeurde dit, er gebeurde dat
In het najaar van 2015 krijgt Kristien Hemmerechts de diagnose borstkanker. Ze wordt een van de vele kankerpatiënten, maar probeert in de mate van het mogel... »
 
 
 
 
 

Haar bloed
Haar bloed
Als kind raakt Titus gefascineerd door bloed, zo sterk dat hij later besluit medicijnen te gaan studeren. Hij leert de mooie Roos kennen, die hij moet delen ... »
 
 
 
 
 

Gitte
Gitte
De mythe van onschuld in een sensuele roman<br/>Gitte woont met haar ouders en broers in een prachtig huis op een heuvel. Hun tuin grenst aan een bos, waar h... »
 
 
 
 
 

Kronkelpaden van het geheugen
Kronkelpaden van het geheugen
Een persoonlijk boek over de absolute noodzaak en absolute onbetrouwbaarheid van het geheugenWaarom dringen bepaalde beelden en gebeurtenissen uit het verled... »
 
 
 
 
 

Als een kinderhemd
Als een kinderhemd
'Het gaat dus over verlies,' zegt iemand. 'Al die teksten die je hier hebt samengebracht gaan over verlies.' Of mij dat dan niet opgevallen is?
'Als ik gewet... »
 
 
 
 
 

In het land van Dutroux
In het land van Dutroux
Op 1 maart 2004 ging in het Belgische Aarlen het proces tegen Marc Dutroux van start. Bijna acht jaar eerder waren Sabine en Laetitia onder het oog van de ca... »
 
 
 
 
 

Alles verandert
Alles verandert
Een roman die verleidt, verwart en loutert. Iris Verdonck kan met trots terugblikken op een rijke carrière en een onstuimig liefdesleven. Alles, of bijna al... »