Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De waar gebeurde geschiedenis van Victor en Clara Rooze
De waar gebeurde geschiedenis van Victor en Clara Rooze
Elke familie draagt wel een geheim met zich mee. Binnen de familie Rooze zorgt het tragische einde van een zondige liefde na twee generaties nog steeds voor... »
 
 
 
 
 

Er gebeurde dit, er gebeurde dat
Er gebeurde dit, er gebeurde dat
In het najaar van 2015 blijkt Kristien Hemmerechts borstkanker te hebben. Ze wordt een van de vele kankerpatiënten, maar probeert in de mate van het mogelij... »
 
 
 
 
 

V
V
Kunnen reizigers in drie weken een land leren kennen? Hoe betrouwbaar zijn hun bevindingen? Waarom eten Vietnamezen zoveel runderbouillon? Wat is een hot toc... »
 
 
 
 
 

Mijn moeder de Romein
Mijn moeder de Romein
In <em>Mijn moeder de Romein</em> verklaart Kristien Hemmerechts níét haar liefde voor de klassieken. Wel onderzoekt ze de grote invloed die de teksten, ve... »
 
 
 
 
 

V
V
Notities Bij Een Reis Naar Vietnam »
 
 
 
 
 

Ann
Ann
Kristien Hemmerechts portretteert een vrouw die aan een ongeneeslijke vorm van anorexia lijdt. Ann krijgt haar familie maar niet overtuigd van haar incestver... »
 
 
 
 
 

Donderdagmiddag Halfvier
Donderdagmiddag Halfvier
Dit is een luisterboek over kinderen. Over mensen die kinderen willen maar ze niet kunnen krijgen, of ze kunnen krijgen maar ze niet willen, of ze krijgen zo... »