Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alles verandert
Alles verandert
Iris Verdonck kan met trots terugblikken op een rijke carrière en een onstuimig liefdesleven. Alles, of bijna alles, in haar leven lijkt gesmeerd te lopen, ... »
 
 
 
 
 

Van ver gekomen
Van ver gekomen
<p>Naar aanleiding van het overlijden van haar zus en haar moeder probeert Kristien Hemmerechts haar complexe relatie met hen te ontrafelen. Hoe bepalend ook... »
 
 
 
 
 

Ik zeggen
Ik zeggen
 »
 
 
 
 
 

Alle verhalen
Alle verhalen
 »
 
 
 
 
 

Schrijven
Schrijven
Een van de grootste levende auteurs van de Lage Landen <strong>Waarom een slotzin vaak de zin te veel is Waarom een overdosis 'ik' je tekst kapotmaakt Waarom... »
 
 
 
 
 

Wolf
Wolf
Vladimir Oeltsjenko werd op zijn vijfde levensdag door zijn grootmoeder uit de armen van zijn moeder gestolen. Zo vertelt hij het althans. Maar is het wel wa... »
 
 
 
 
 

Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk
Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk
'Vrouwen die schrijven leven gevaarlijk' is een iconografie van schrijvende vrouwen, met portretten van vooraanstaande en karaktervolle schrijfsters van de M... »
 
 
 
 
 

Ik ben Emma
Ik ben Emma
Emma Houthuys heeft alles wat een jonge vrouw zich kan wensen: geld, een mooi huis, liefhebbende ouders, leuke stiefbroers, looks. Wanneer een lang vergeten ... »