Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alex en de wolpertinger - de kater is jarig
Alex en de wolpertinger - de kater is jarig
Samen met Ludo de wolpertinger moeten Alex en prinses Barbel het opnemen tegen een gevaarlijke kikkerkoning: Gekko Platvoet! Want deze kikker zegt dat de Mon... »
 
 
 
 
 

De dubbelganger
De dubbelganger
Diana Davis, een psycholoog uit New York, verloor haar man tijdens hun vakantie in Zwitserland; hij crashte met zijn paraglider. Twee jaar later krijgt ze ee... »
 
 
 
 
 

Oom Ballon
Oom Ballon
Samen met prinses Barbel gaat Alex terug naar de geheimzinnige Onderlanden. Hij doet dat om tovenaar Halo te helpen. In de Monsterherberg ontmoet hij een vre... »
 
 
 
 
 

De dubbelganger
De dubbelganger
Zelfs Napoleon maakte gebruik van dubbelgangers en middeleeuwse heiligen bevonden zich vaak op twee plaatsen tegelijk... Diana Davis, een psycholoog uit New ... »
 
 
 
 
 

De Monsterherberg
De Monsterherberg
De Monsterherberg (Deel 1 uit de serie: Alex en de Wolpertinger), door Koos Verkaik.Wolpertingers... monstertjes of vriendjes?Plaaggeesten of hulpvaardige we... »
 
 
 
 
 

Hellequin
Hellequin
De jonge Julius is anders dan zijn leeftijdsgenoten. Een oudere man waarschuwt hem zijn geheimen nooit prijs te geven. In deze fascinerende huiverroman zet e... »
 
 
 
 
 

Halfgoden
Halfgoden
In ‘Halfgoden’ lukt het enkele avonturiers de weg naar de sterren te vinden en zo de status van halfgoden te bereiken. Vroeger verstond de Broederschap v... »