Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oom ballon
Oom ballon
Samen met prinses Barbel gaat Alex terug naar de geheimzinnige Onderlanden. Hij doet dat om tovenaar Halo te helpen. In de Monsterherberg ontmoet hij een vre... »
 
 
 
 
 

De Monsterherberg
De Monsterherberg
Wolpertingers... monstertjes of vriendjes? Plaaggeesten of hulpvaardige wezentjes? Eigenlijk is iedereen er bang voor. Mensen en reuzen rennen weg als zij ee... »
 
 
 
 
 

Alex en de wolpertinger
Alex en de wolpertinger
Alex reist door de geheimzinnige Onderlanden, in gezelschap van Kubus Moppermaat de kater, Spark de durfdraak en natuurlijk... Ludo de wolpertinger! Op weg n... »
 
 
 
 
 

Hellequin
Hellequin
De jonge Julius is anders dan zijn leeftijdsgenoten. Een oudere man waarschuwt hem zijn geheimen nooit prijs te geven. In deze fascinerende huiverroman zet e... »
 
 
 
 
 

Halfgoden
Halfgoden
In 'Halfgoden' lukt het enkele avonturiers de weg naar de sterren te vinden en zo de status van halfgoden te bereiken. Vroeger verstond de Broederschap van H... »
 
 
 
 
 

De onderlanden
De onderlanden
Alex reist in gezelschap van Kubus Moppermaat (de kater), Spark (de durfdraak) en Ludo de Wolpertinger door de geheimzinnige Onderlanden. Op weg naar tovenaa... »
 
 
 
 
 

De Drakentuin
De Drakentuin
 »
 
 
 
 
 

Het goud der Nibelungen
Het goud der Nibelungen
Aan het einde van de negentiende eeuw hebben de rijken grote belangstelling voor het occulte; overal dansen de tafels en in verduisterde kamers spreken de ge... »
 
 
 
 
 

De dans van de nar
De dans van de nar
Macht en geld hebben toekomstig Amerika en Europa verdeeld in koninkrijkjes waar hebzuchtige zakenlieden heersen - zij zijn de decadente tycoons, de rijkaard... »