Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De liedjesatlas
De liedjesatlas
Kerntitel Kinderboekenweek 2019!De liedjesatlas is een verrassende bundel kinderliedjes van Afrika tot Azië, schitterend geïllustreerd door Annette Fienieg... »
 
 
 
 
 

De liedjesalmanak
De liedjesalmanak
De liedjesalmanak lente & zomer is een vrolijke bundel oude en nieuwe lente- en zomerliedjes, geïllustreerd door Annette Fienieg. Naast bekende liedjes als ... »
 
 
 
 
 

Laten we lezen
Laten we lezen
Een ode aan lezen.Over verdwalen in werelden die door anderen zijn geschapen. Over blijven ontdekken dat leven poëzie is.En andersom. »
 
 
 
 
 

Keizer
Keizer
In dit boek zijn drie eerdere boeken over Keizer gebundeld: Keizer en de verhalenvader, Keizer en de knikkervis en Keizer en de Schelpenzanger.

Keizer (die... »
 
 
 
 
 

Mist
Mist
'Ik dacht hoe geweldig het zou zijn om langzaam te verdwijnen, maar dan ook echt, dat als de mist weer zou zijn opgetrokken ik een lege plek was.'In filmisch... »
 
 
 
 
 

HUIS, WAAR BEN JE?
HUIS, WAAR BEN JE?
Huis waar ben je? Haas is op het duin. Waar is zijn huis? Net was het er nog. Huis roept haas. Huis waar ben je? »
 
 
 
 
 

Naar het noorden
Naar het noorden
Het is oorlog, het is winter en er is in de grote steden nauwelijks nog te eten. Jaap, Nel en Kleine Kees vertrekken per binnenschip met een grote groep onde... »
 
 
 
 
 

De wondereik en andere sprookjes
De wondereik en andere sprookjes
Twee seizoenen jaar speelden Harrie Jekkers en Klein Orkest in volle zalen door heel Nederland de voorstelling: Later is allang begonnen (en vroeger komt nog... »