Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De club van lelijke kinderen
De club van lelijke kinderen
Op een kwade dag gaf generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging v... »
 
 
 
 
 

Verdriet is drie sokken
Verdriet is drie sokken
In VERDRIET IS DRIE SOKKEN heeft Koos Meinderts zijn mooiste gedichten verzameld oude en nieuwe schitterend gellustreerd door Annette Fienieg. Over een dicht... »
 
 
 
 
 

Stork
Stork
Negen maanden na de Grote Ramp, waarbij iedereen verplicht binnen moest blijven, kon Ooievaarscentrale Eiber & Co het werk niet aan.Stork, een gepensioneerde... »
 
 
 
 
 

De liedjesalmanak
De liedjesalmanak
Nu gratis De Liedjesalmanak Verjaardagskalender bij bestelling van De Liedjesalmanak lente & zomer en De Liedjesalmanak herfst & winter. Met voor iedere maan... »
 
 
 
 
 

Dag poes!
Dag poes!
Kattenliefhebbers opgelet!Het eigenzinnige karakter van onze favoriete huisgenoot werd nog nooit zo liefdevol in beeld gebracht als in de twintig portretten ... »
 
 
 
 
 

De nachtlantaarns van meneer Makkelie
De nachtlantaarns van meneer Makkelie
'Het is stil.Er is geknipt, maar niemand heeft de schaar gehoord. Er wordt gevouwen, maar geritsel klinkt er niet. Er is een man. Hij vouwt mijn huis, hij pl... »
 
 
 
 
 

De liedjesalmanak
De liedjesalmanak
De liedjesalmanak herfst & winter is een feestelijke bundel oude en nieuwe herfst- en winterliedjes, geïllustreerd door Annette Fienieg. Naast gouwe ouwe li... »