Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

The Best-Ever Fish & Shellfish Cookbook
The Best-Ever Fish & Shellfish Cookbook
320 Classic Seafood Recipes from Around the World Shown Step by Step in 1500 Photographs »
 
 
 
 
 

Italian
Italian
The Definitive Professional Guide to Italian Ingredients and Cooking Techniques »
 
 
 
 
 

Cook's Illustrated Guide To Fruit
Cook's Illustrated Guide To Fruit
A Comprehensive Visual Identifier To The Fruits Of The World With Advice On Selecting, Preparing And Cooking »
 
 
 
 
 

100 Classic Recipes For Fish And Shellfish
100 Classic Recipes For Fish And Shellfish
Fabulous Ways To Prepare And Cook Fresh Seafood, Shown In More Than 330 Step-By-Step Mouthwatering Photographs »
 
 
 
 
 

Fruit: An A-Z Reference And Cook's Kitchen Bible With Over 100 Recipes
Fruit: An A-Z Reference And Cook's Kitchen Bible With Over 100 Recipes
An A-Z Reference And Cook's Kitchen Bible With Over 100 Recipes »
 
 
 
 
 

Cook's Illustrated Guide To Cheeses
Cook's Illustrated Guide To Cheeses
A Comprehensive Visual Identifier To The Cheeses Of The World With Advice On Selecting, Preparing And Cooking Techniques »
 
 
 
 
 

Five-A-Day Fruit And Vegetable Cookbook
Five-A-Day Fruit And Vegetable Cookbook
Over 200 Recipes to Ensure You Achieve the Health Experts' Recommended Five-Portion Daily Minimum for You and »
 
 
 
 
 

Italian
Italian
The Definitive Professional Guide to Italian Ingredients and Cooking Techniques »
 
 
 
 
 

De Vis & schelpdierenbijbel
De Vis & schelpdierenbijbel
De ultieme verzameling recepten met vis, schaal- en schelpdieren: de lekkerste bereidingswijzen voor elke vissoort; van zalm, forel, zeebaars, tong, schol to... »
 
 
 
 
 

Italiaanse keuken
Italiaanse keuken
Een fantastisch overzicht van ingrediĆ«nten uit de Italiaanse keuken - wat kunt u ermee doen en hoe verwerkt u ze? Meer dan 100 authentiek Italiaanse recepte... »