Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Afri
Afri
'Afri' is een kroniek van de Rotterdamse Afrikaanderwijk, een negentiende-eeuwse migrantenwijk die in veertig jaar tijd een Turkse en Marokkaanse enclave wer... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
'We gaan het serieus aanpakken,' zei Beatrix vlak voor ze de troon besteeg. Serieuzer dan haar ouders, die de monarchie met hun huwelijk van onzekerheid en n... »
 
 
 
 
 

Prinses der Nederlanden Beatrix
Prinses der Nederlanden Beatrix
Openingen, onthullingen, vieringen, uitreikingen, ontvangsten - het is vijf jaar geleden dat koningin Beatrix haar ambt aflegde, maar als prinses levert ze n... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
Jutta Chorus schetst een portret van nu prinses Beatrix vanaf haar jeugd tot en met de zware jaren. ‘We gaan het serieus aanpakken,’ zei Beatrix vlak voo... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
‘Beatrix’van Jutta Chorus schets een portret van Beatrix in de zware jaren vanaf 2000. Met een nieuw nawoord - In april 2020 is het veertig jaar geleden ... »
 
 
 
 
 

Alma's dochters
Alma's dochters
Aan de rand van een Italiaanse vallei vindt Lili eindelijk haar Air-Francekoffertje terug. Eruit vallen de levens van haar voormoeders, van Alma, Elly en Syl... »
 
 
 
 
 

In de ban van Fortuyn
In de ban van Fortuyn
Op 6 mei 2002 wordt Pim Fortuyn op het Mediapark in Hilversum vermoord. Met deze dramatische gebeurtenis komt een einde aan de razendsnelle opkomst van Fortu... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
Beatrix, koningin der Nederlanden - De luxe editie. In een prachtige cassette, met linnen bekleed, met een fraai stofomslag.

Achter deze eenvoudige aanduidi... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
In ‘Beatrix, dwars door alle weerstand heen’ schets Jutta Chorus een portret van Beatrix in de jaren vanaf 2000. ‘We gaan het serieus aanpakken,’ zei... »