Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Beatrix
Beatrix
In ‘Beatrix, dwars door alle weerstand heen’ schets Jutta Chorus een portret van Beatrix in de jaren vanaf 2000. ‘We gaan het serieus aanpakken,’ zei... »
 
 
 
 
 

De martelaren
De martelaren
Jutta Chorus was aanwezig bij de opnamen van Submission, de film die Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh op de dodenlijst van moslimextremisten bracht. Ze volgd... »
 
 
 
 
 

Broeders
Broeders
 »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
‘Beatrix, dwars door alle weerstand heen’ van Jutta Chorus schets een portret van Beatrix in de jaren vanaf 2000. ‘We gaan het serieus aanpakken,’ ze... »
 
 
 
 
 

In de ban van Fortuyn
In de ban van Fortuyn
Dit boek bevat de eerste uitvoerige journalistieke studie naar de opkomst van Leefbaar Nederland en Lijst Pim Fortuyn. Het beschrijft van binnenuit de machin... »
 
 
 
 
 

Het Nederlandse koningshuis - deel 6: Beatrix
Het Nederlandse koningshuis - deel 6: Beatrix
De monarchie in Nederland bestaat in 2013 tweehonderd jaar. Deel 6 uit serie van 7 hoorcolleges waarin 8 biografen u alles vertellen over de verschillende Or... »
 
 
 
 
 

Het waargebeurde verhaal
Het waargebeurde verhaal
Literaire fictie schept mensen van vlees en bloed, literaire non-fictie (ook wel `verhalende non-fictie genoemd) gaat over werkelijke mensen van vlees en bl... »
 
 
 
 
 

De Goede Gemeenschap
De Goede Gemeenschap
 »
 
 
 
 
 

Handel dapper
Handel dapper
Actievoerders in Deventer streden in de jaren zeventig tegen de sloop van het middeleeuwse Noordenbergkwartier. De gemeente wilde er grote kantoren en parkee... »
 
 
 
 
 

Beatrix
Beatrix
We gaan het serieus aanpakken,’ zei Beatrix vlak voor ze de troon besteeg. Serieuzer dan haar ouders, die de monarchie met hun huwelijk van onzekerheid en ... »