Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stuk
Stuk
Elizabeth zit in 4b van het Mercatuscollege in Rotterdam. Ze wordt door een aantal klasgenoten op een gruwelijke maar vrijwel onzichtbare manier gepest. Haar... »
 
 
 
 
 

Stuk pocket pakket 6 ex.
Stuk pocket pakket 6 ex.
Elizabeth zit in 4b van het Mercatus College in Rotterdam. Ze wordt door een aantal klasgenoten op een gruwelijke maar vrijwel onzichtbare manier gepest en r... »
 
 
 
 
 

Fontana Banana
Fontana Banana
Avontuurlijk kinderboek van bestsellerauteur Judith Visser.

In het slaperige stranddorpje Zanderije woont de kleine Shelly. Voor haar achtste verj... »
 
 
 
 
 

Stampvol spannende verhalen
Stampvol spannende verhalen
<strong>Voor iedereen die van lezen houdt. Want iedereen moet de kans krijgen om te leren lezen en schrijven</strong>

Op 22 november overhandigde Marion Pau... »
 
 
 
 
 

Zondagskind
Zondagskind
dwarsligger 614 Judith Visser ZondagskindEen pure en overdonderende roman over opgroeien met autismeZondagskind vertelt het verhaal van een jong meisje dat o... »
 
 
 
 
 

Time-out
Time-out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een time out in hun relatie in en vertrekt voor ... »
 
 
 
 
 

Tinseltown
Tinseltown
Kim, de hoofdpersoon uit Tegengif, is inmiddels succesvol gedebuteerd als schrijfster. Haar bekendheid heeft echter ook een keerzijde: ze ontvangt griezelige... »
 
 
 
 
 

Tinseltown
Tinseltown
<p>Kim, de hoofdpersoon uit <em>Tegengif</em>, is inmiddels succesvol gedebuteerd als schrijfster. Haar bekendheid heeft echter ook een keerzijde: ze ontvang... »
 
 
 
 
 

Ysabella
Ysabella
Geschenk novelle van Judith Visser,de donkere engel van de Nederlandse thrillerDe pers over Judith Visser'op iedere pagina happen naar adem', 'ze trekt je li... »
 
 
 
 
 

Time Out
Time Out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een `time out in hun relatie in en vertrekt voo... »