Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verleiding
Verleiding
Hij keek op en lachte naar Alexandra, die onmiddellijk een zindering door haar lijf voelde gaan. Die blauwe ogen, die fijne lachrimpels, het schuine trekje r... »
 
 
 
 
 

Zorg voor het verhaal
Zorg voor het verhaal
Zorg voor het verhaal is een geheel nieuw opgezet<br/>leerboek voor het pastoraat en de geestelijke<br/>verzorging. In dit boek worden allereerst de<br/>theo... »
 
 
 
 
 

Zondagskind
Zondagskind
<b>‘Pijnlijk prachtig’, boek van de maand bij Koffietijd</b>

Een pure en overdonderende roman over opgroeien met autisme

Jasmijn Vink praat niet. Wel m... »
 
 
 
 
 

Time out
Time out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een `time out in hun relatie in en vertrekt voo... »
 
 
 
 
 

Ga je mee op zoek?
Ga je mee op zoek?
20 nieuwe kerstliedjes »
 
 
 
 
 

Zondagskind
Zondagskind
dwarsligger 614 Judith Visser ZondagskindEen pure en overdonderende roman over opgroeien met autismeZondagskind vertelt het verhaal van een jong meisje dat o... »
 
 
 
 
 

Stuk!
Stuk!
<p>Elizabeth zit in 4b van het Mercatuscollege in Rotterdam. Ze wordt door een paar klasgenoten op een gruwelijke maar voor de buitenwereld vrijwel onzichtba... »
 
 
 
 
 

Stuk
Stuk
Elizabeth zit in 4b van het Mercatuscollege in Rotterdam. Ze wordt door een aantal klasgenoten op een gruwelijke maar vrijwel onzichtbare manier gepest. Haar... »
 
 
 
 
 

Ysabella
Ysabella
 »