Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Time-out
Time-out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een time out in hun relatie in en vertrekt voor ... »
 
 
 
 
 

Tinseltown
Tinseltown
Kim, de hoofdpersoon uit Tegengif, is inmiddels succesvol gedebuteerd als schrijfster. Haar bekendheid heeft echter ook een keerzijde: ze ontvangt griezelige... »
 
 
 
 
 

Ysabella
Ysabella
Geschenk novelle van Judith Visser,
de donkere engel van de Nederlandse thriller

De pers over Judith Visser
'op iedere pagina happen naar adem', 'ze trekt j... »
 
 
 
 
 

Time Out
Time Out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een `time out in hun relatie in en vertrekt voo... »
 
 
 
 
 

Verrassing!
Verrassing!
In Verrassing! Vrouwenthrillers staan twaalf korte spannende verhalen van bekende en minder bekende vrouwelijke thrillerauteurs: Judith Visser, Martine Kamph... »
 
 
 
 
 

Trip
Trip
Amber besluit redelijk impulsief om een paar weken bij haar neef Stan in Rotterdam te gaan logeren. Op dat moment kan ze echter niet vermoeden wat deze trip ... »
 
 
 
 
 

Stampvol spannende verhalen
Stampvol spannende verhalen
Voor iedereen die van lezen houdt<br/>Want iedereen moet de kans krijgen om te leren lezen en schrijven<br/><br/>Meer dan 76 miljoen kinderen in ontwikkeling... »
 
 
 
 
 

Tegengif
Tegengif
De negentienjarige Kim ontdekt dat haar grote liefde Edwin haar bedrogen heeft, en ze is vastbesloten dit nooit meer te laten gebeuren. Om zichzelf te wapene... »