Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zondagskind
Zondagskind
dwarsligger 614 Judith Visser ZondagskindEen pure en overdonderende roman over opgroeien met autismeZondagskind vertelt het verhaal van een jong meisje dat o... »
 
 
 
 
 

Oversteken
Oversteken
<i>Mijn moeder was weer eens verliefd, daar begon het mee. Ik wist al hoe het af zou lopen. Zoals de vorige keer en de keer daarvoor en keer daar weer voor. ... »
 
 
 
 
 

Zondagskind
Zondagskind
<b>‘Pijnlijk prachtig’, boek van de maand bij Koffietijd</b>
Een pure en overdonderende roman over opgroeien met autisme

Jasmijn Vink praat niet. Wel me... »
 
 
 
 
 

Stampvol spannende verhalen
Stampvol spannende verhalen
<strong>Voor iedereen die van lezen houdt. Want iedereen moet de kans krijgen om te leren lezen en schrijven</strong>



Op 22 november overhandigde Marion P... »
 
 
 
 
 

Zeemansbruid
Zeemansbruid
 »
 
 
 
 
 

Time-out
Time-out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een time out in hun relatie in en vertrekt voor ... »
 
 
 
 
 

Tinseltown
Tinseltown
Kim, de hoofdpersoon uit Tegengif, is inmiddels succesvol gedebuteerd als schrijfster. Haar bekendheid heeft echter ook een keerzijde: ze ontvangt griezelige... »
 
 
 
 
 

Tinseltown
Tinseltown
<p>Kim, de hoofdpersoon uit <em>Tegengif</em>, is inmiddels succesvol gedebuteerd als schrijfster. Haar bekendheid heeft echter ook een keerzijde: ze ontvang... »
 
 
 
 
 

Ysabella MP3
Ysabella MP3
Wanneer schrijfster Jill Valens getuige is van een fataal ongeluk blijkt er sprake te zijn van een mysterieuze vloek die iedere honderd jaar opnieuw het leve... »
 
 
 
 
 

Time Out
Time Out
Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een `time out in hun relatie in en vertrekt voo... »