Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zin in bidden
Zin in bidden
Bidden is inspirerend - als ik er tijd voor kan vinden. Het is een groot geschenk - en toch weet ik er niet altijd raad mee. Ik verlang naar meer - maar hoe?... »
 
 
 
 
 

Jezus aanbidden
Jezus aanbidden
Wie groeit in het kennen van Christus, zal ook willen groeien in het aanbidden van Gods Zoon. Dit boekje is een handreiking voor christenen die zoeken naar g... »
 
 
 
 
 

Ethiek en recht
Ethiek en recht
 »
 
 
 
 
 

Tijd met de Psalmen
Tijd met de Psalmen
Ben je op zoek naar een eenvoudige en toch diepgaande manier om je te verbinden met de Psalmen? Zoek je vernieuwing van je dagelijkse omgang met woorden van ... »
 
 
 
 
 

Vrucht van de Geest
Vrucht van de Geest
Vrucht van de Geest is een bijbelstudieboek geschreven door ds. Jos Douma. In tien bijbelstudies schrijft hij over wat de Bijbel de 'vrucht van de Geest' noe... »
 
 
 
 
 

Genade ervaren
Genade ervaren
Hulp en inzicht als je beter wilt begrijpen van de effecten van genade in de praktijk van je leven kunnen zijn.</br></br>Genade is een van de belangrijkste k... »
 
 
 
 
 

Op weg naar Pasen
Op weg naar Pasen
• Een boekje voor wie Jezus willen kennen en volgen• Geschikt voor persoonlijke meditatie• Elke dag een korte overdenking• Handreikingen voor een gemeent... »
 
 
 
 
 

Ezechiel Daniel
Ezechiel Daniel
Wat betekenen de teksten van het Oude Testament voor mensen in de 21e eeuw die in het spoor van de Bijbel willen gaan?
Dit is het achtste deel in de serie GA... »