Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Christenen voor Israël?
Christenen voor Israël?
verantwoording van een politieke keus. Na de stichting van de staat Isral in 1948 ontstond er een christelijk... »
 
 
 
 
 

Christus is alles
Christus is alles
'Christus is alles!' Dat is wat Paulus de Kolossenzen steeds weer op het hart drukt.<br/>Als jij er ook naar verlangt dat Christus steeds groter voor je word... »
 
 
 
 
 

Beholding the Glory of the Lord
Beholding the Glory of the Lord
Being Changed by His Beauty »
 
 
 
 
 

Oase
Oase
In 50 korte overdenkingen laat Jos Douma je nadenken over de vruchtvan de Geest zoals die omschreven staat in Galaten 5. Liefde, blijdschapen vrede, geduld, ... »
 
 
 
 
 

Van Jozua tot Salomo
Van Jozua tot Salomo
Dit is het derde deel in de serie Gaan in het spoor van het Oude Testament. Het bevat de volgende hoofdstukken 1. Jozua 2. Rechters 3. Ruth 4. Van Saul tot S... »
 
 
 
 
 

Rondom de dood
Rondom de dood
 »
 
 
 
 
 

Hij is hier
Hij is hier
Kerkleden voelen zich vaak meer toeschouwer dan een betrokken en actief onderdeel van een geloofsgemeenschap. Jos Douma wil mensen inspireren om weer enthous... »
 
 
 
 
 

Stil, mijn ziel
Stil, mijn ziel
In een tijd waarin we allemaal zijn stilgezet, worden we ertoe uitgenodigd om echt iets van de stilte te proeven. Maar als je de stilte ingaat, merk je dat e... »
 
 
 
 
 

Register
Register
 »
 
 
 
 
 

Zin in bidden
Zin in bidden
Bidden is inspirerend - als ik er tijd voor kan vinden. Het is een groot geschenk - en toch weet ik er niet altijd raad mee. Ik verlang naar meer - maar hoe?... »