Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Je bent een mooi mens
Je bent een mooi mens
Een mooi mens is een mens met een mooi innerlijk, een prachtig karakter. Een bijbellezer zal hierbij al snel denken aan de vrucht van de Geest die wordt geno... »
 
 
 
 
 

Stil, mijn ziel
Stil, mijn ziel
In een tijd waarin we allemaal zijn stilgezet, worden we ertoe uitgenodigd om echt iets van de stilte te proeven. Maar als je de stilte ingaat, merk je dat e... »
 
 
 
 
 

Jezus aanbidden
Jezus aanbidden
de glorie van Christus. »
 
 
 
 
 

Register
Register
 »
 
 
 
 
 

Oase
Oase
In 50 korte overdenkingen laat Jos Douma je nadenken over de vruchtvan de Geest zoals die omschreven staat in Galaten 5. Liefde, blijdschapen vrede, geduld, ... »
 
 
 
 
 

Leven in verbondenheid
Leven in verbondenheid
leder mens verlangt ernaar verbondenheid te ervaren met andere mensen. Toch is er juist op dit gebied veel nood. Onze samenleving wordt gekenmerkt door onver... »
 
 
 
 
 

Zin in bidden
Zin in bidden
Bidden is inspirerend - als ik er tijd voor kan vinden. Het is een groot geschenk - en toch weet ik er niet altijd raad mee. Ik verlang naar meer - maar hoe?... »
 
 
 
 
 

Verantwoord handelen
Verantwoord handelen
Aan de hand van een definitie van ethiek wordt uitgelegd wat ethiek eigenlijk is. Uitvoerig komt de vraag aan de orde hoe de Heilige Schrift in onze ethische... »
 
 
 
 
 

Jezus aanbidden
Jezus aanbidden
Wie groeit in het kennen van Christus, zal ook willen groeien in het aanbidden van Gods Zoon. Dit boekje is een handreiking voor christenen die zoeken naar g... »