Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het experiment
Het experiment
Hella Rooyakkers is een opgewekte 32-jarige reisconsulente uit het midden van het land die in alle opzichten stevig in haar schoenen staat. Ze heeft een latr... »
 
 
 
 
 

Morgen sla ik terug
Morgen sla ik terug
Nadat Robs moeder voor de zoveelste keer is geslagen door haar man, is voor haar de maat vol. Ze vlucht, samen met Rob en ze bouwen een nieuw en een veel gel... »
 
 
 
 
 

Het web
Het web
Meg ontmoet in een chatroom Beau, een jongen met wie ze ontzettend leuk kan chatten. Na een tijdje stelt Beau voor om eens af te spreken, maar Meg aarzelt. I... »
 
 
 
 
 

Tour de Wobbe
Tour de Wobbe
Tour de Wobbe gaat over een zonderling in een teamsport, de bij het grote publiek onbekende, homoseksuele topwielrenner Wobbe. Vanuit zijn nurkse perspectief... »
 
 
 
 
 

Katapult
Katapult
David en Lucy zijn twee vroegwijze tieners. Allebei lijden ze onder het softe gedrag van hun ouders: nooit wijs-geworden hippies uit de sixties. David en Luc... »
 
 
 
 
 

De verzekering
De verzekering
 »
 
 
 
 
 

De psycholoog
De psycholoog
 »
 
 
 
 
 

De verzekering
De verzekering
Een schrijver draait samen met zijn vriendin zijn verzekeringsmaatschappij een poot uit door zijn eigen dood te ensceneren. Maar als hij wil gaan genieten va... »
 
 
 
 
 

Van vader op zoon
Van vader op zoon
vallen en opstaan bij het houden van een peuter »
 
 
 
 
 

Loverboy en Girl
Loverboy en Girl
Fanny heeft een zomerbaantje bij McBill, een klein fastfoodrestaurant. Na werktijd heeft ze afspraakjes met de knappe, charmante Jeff. Maar Fanny weet dat Je... »