Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Experiment
Experiment
Hella Rooyakkers is een opgewekte 32-jarige reisconsulente uit het midden van het land die in alle opzichten stevig in haar schoenen staat. Ze heeft een latr... »
 
 
 
 
 

Morgen sla ik terug
Morgen sla ik terug
Nadat Robs moeder voor de zoveelste keer is geslagen door haar man, is voor haar de maat vol. Ze vlucht, samen met Rob en ze bouwen een nieuw en een veel gel... »
 
 
 
 
 

De psycholoog
De psycholoog
 »
 
 
 
 
 

Experiment
Experiment
Science, Variable (mathematics), Empiricism, Natural science, Social sciences, Theory, Scientific control, Natural experiment, Observational study, Field exp... »
 
 
 
 
 

BT 2008 voc:
BT 2008 voc:
 »
 
 
 
 
 

De verzekering
De verzekering
Een schrijver draait samen met zijn vriendin zijn verzekeringsmaatschappij een poot uit door zijn eigen dood te ensceneren. Maar als hij wil gaan genieten va... »
 
 
 
 
 

Van vader op zoon
Van vader op zoon
vallen en opstaan bij het houden van een peuter »
 
 
 
 
 

De afgrond
De afgrond
<p>In de Franse bergen ligt een vakantiecentrum waar je kunt bungeejumpen, parasailen en klimmen. Daar ontmoeten Mo en Nikkie elkaar. Deze vakantie kan niet ... »
 
 
 
 
 

Loverboy en girl; tweestrijd
Loverboy en girl; tweestrijd
Loverboy & girl/TweestrijdTwee spannende titels van Joost Heyink gebundeldIn 'Loverboy & girl' laat Fanny zich verleiden door de knappe, charmante Jeff. Maar... »