Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tweestrijd
Tweestrijd
<p>Dankzij Fanny wordt een organisatie van loverboys opgerold. Na dat bijna fatale avontuur probeert Fanny weer een normaal leven te leiden. Dat lukt aardig,... »
 
 
 
 
 

De kwetsplek
De kwetsplek
Filip en Susan ontmoeten elkaar bij de discotheek. Dat is het begin van een meeslepende periode vol huiveringwekkende gebeurtenissen, liefde, humor en sterke... »
 
 
 
 
 

De vlucht
De vlucht
Als Katja ontdekt dat ze zwanger is, is ze daar eigenlijkheel blij mee. Maar haar vader gaat bijna door het lintals hij het hoort en eist dat ze de volgende ... »
 
 
 
 
 

Proefverlof
Proefverlof
Hoe ziet het dagelijks leven in een tbs-kliniek eruit? Is de gedachte 'als je ontoerekeningsvatbaar bent, ben je niet verantwoordelijk en treft je geen schul... »
 
 
 
 
 

Zwarte engel
Zwarte engel
<p>Op een dag fluistert Toms dementerende opa dat hij denkt dat er mensen vermoord worden in het ziekenhuis. Tom denkt nu zeker te weten dat zijn opa de draa... »
 
 
 
 
 

De verzekering
De verzekering
Schrijver Tim Henderson bedenkt samen met zijn mooie, dwarse vriendin Laura een fantastische plot voor een nieuw boek: ‘Man draait verzekeringsmaatschappij ... »
 
 
 
 
 

Obsessie
Obsessie
Paul voelde aan zijn rechteroor. Natuurlijk, het grootste deel zat er nog, maar de bovenkant zou nooit meer helemaal aangroeien, wist hij. Voor de zoveelste ... »
 
 
 
 
 

De psycholoog
De psycholoog
De veertigjarige psycholoog Joep Duvalier opent zijn eigen praktijk en krijgt direct te maken met een vrouw met een onsamenhangend verhaal over mishandeling ... »