Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gebroken
Gebroken
Anna's zestiende verjaardag loopt uit op een ramp. Tijdens haar feest wordt ze verkracht. Ze probeert de dader te vinden, maar iedereen in haar omgeving lijk... »
 
 
 
 
 

Kwaad bloed
Kwaad bloed
De meters leken kilometers. Hij ademde zwaar. Dit ging echt niet goed. Er moest een dokter komen, en snel. Waar was zijn mobiel? Hij begon te hyperventileren... »
 
 
 
 
 

Dodelijk verlangen
Dodelijk verlangen
Dodelijk verlangen van Jennefer Mellink is een spannende thriller over bedrijfsmakelaar Maaike. Nadat ze een dreigtelefoontje ontvangt, voelt ze zich niet me... »
 
 
 
 
 

Vermoorde onschuld
Vermoorde onschuld
Vermoorde onschuld is de waanzinnig spannende psychologische YA-thriller van Jennefer Mellink, auteur van Gebroken, Kwaad bloed en Gevarenzone.Stephan is 18 ... »
 
 
 
 
 

Niets te verliezen
Niets te verliezen
Romee weet zeker dat er bij haar thuis iets heel raars aan de hand is. Spullen liggen zomaar op een andere plek of verdwijnen soms zelfs helemaal. Alleen nee... »
 
 
 
 
 

Wonderland
Wonderland
Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolgi... »
 
 
 
 
 

Niets te verliezen
Niets te verliezen
Romee is het thuis helemaal zat. Haar moeder is niet meer zo vrolijk als vroeger, haar beste vriendin Shannah is alleen nog maar bezig met haar telefoon en z... »
 
 
 
 
 

Opgepast!
Opgepast!
Benthe houdt van winkelen en stappen met haar vriendinnen. Om dat allemaal te kunnen betalen past ze regelmatig op kinderen en werkt ze elke zaterdag bij de ... »
 
 
 
 
 

Wordt vervolgd...
Wordt vervolgd...
<p>De boeken van Jennefer Mellink zijn stuk voor stuk superspannend. Haar <em>Misdadig goed</em>-novelle <em>Wordt vervolgd…</em> is daar geen uitzondering... »
 
 
 
 
 

Genadeloos
Genadeloos
Jennefer Mellink, auteur van o.a. Kwaad bloed en Vermoorde onschuld, schreef met Genadeloos een ijzingwekkende psychologische YA-thriller met een verrassende... »