Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Die Sünden der Väter
Die Sünden der Väter
Die Sünden der Väter - druk 1 »
 
 
 
 
 

Rechtelozen
Rechtelozen
Een illegaal wordt vermoord aangetroffen in een achterbuurt van Edinburgh. Is het een racistische moord of iets heel anders? Inspecteur John Rebus wordt erbi... »
 
 
 
 
 

Lazarus
Lazarus
<p>Tijdens een bijscholingscursus van vijf Schotse politiemannen wegens disciplineproblemen probeert inspecteur Rebus erachter te komen wat er waar is van de... »
 
 
 
 
 

Zwartboek
Zwartboek
Als een naaste collega het slachtoffer wordt van bruut geweld, raakt inspecteur John Rebus betrokken bij een zaak die draait om een hotelbrand. Een ongeïden... »
 
 
 
 
 

De dood is niet het einde
De dood is niet het einde
Inspecteur John Rebus belooft zich te buigen over de vermissing van Damon Mee, de drieëntwintigjarige zoon van een vroegere schoolvriendin. Het onderzoek br... »
 
 
 
 
 

So soll er sterben
So soll er sterben
So soll er sterben »
 
 
 
 
 

Exit Music
Exit Music
It's late autumn in Edinburgh and late autumn in the career of Detective... »
 
 
 
 
 

Gerechtigheid
Gerechtigheid
een inspecteur Rebus thriller 9

Bible John vermoordde drie vrouwen en nam drie souvenirs mee.

Johnny Bible moordt om de glorie van zijn naamgenoot te stele... »
 
 
 
 
 

De gehangene
De gehangene
<p>Rebus' Edinburgh is meer dan het decor uit de toeristenfolders. Het is een moderne metropool met het volledige spectrum van criminelen en hun slachtoffers... »
 
 
 
 
 

Hand en tand
Hand en tand
<p>Omdat het eerste lichaam in Wolf Street werd gevonden en omdat de moordenaar een beet uit elk lichaam neemt, hebben de kranten een nieuw schrikbeeld: de W... »