Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Interne zaken
Interne zaken
Niemand is gesteld op de medewerkers van Interne Zaken, de afdeling die de handel en wandel van andere agenten onderzoekt. Malcolm Fox is eraan gewend. <br/>... »
 
 
 
 
 

In het duister
In het duister
Tijdens de renovatie van Queensberry House voor het nieuw te vormen Schotse parlement inEdinburgh wordt in een muur een twintig jaar oud lijk gevonden. Een p... »
 
 
 
 
 

Lazarus
Lazarus
<p>Tijdens een bijscholingscursus van vijf Schotse politiemannen wegens disciplineproblemen probeert inspecteur Rebus erachter te komen wat er waar is van de... »
 
 
 
 
 

Hand en tand
Hand en tand
<p>Omdat het eerste lichaam in Wolf Street werd gevonden en omdat de moordenaar een beet uit elk lichaam neemt, hebben de kranten een nieuw schrikbeeld: de W... »
 
 
 
 
 

Door het lint
Door het lint
<p>In Edinburgh slaat de vlam in de pan door een bendeoorlog tussen de gang van nieuwkomer Tommy Telford en de erfgenamen van Big Ger Cafferty. Telford heeft... »
 
 
 
 
 

Vuurwerk
Vuurwerk
Rebus 7

Wie vroeger in Mary King's Close stierf, had de pest. Maar nu is er iemand gemarteld en vermoord. Inspecteur Rebus ziet een Ierse connectie, maar zi... »
 
 
 
 
 

Resurrection Men
Resurrection Men
An Inspector Rebus Novel, Library Edition »
 
 
 
 
 

Rebus's Scotland
Rebus's Scotland
A Personal Journey »
 
 
 
 
 

Ehrensache
Ehrensache
Ehrensache »
 
 
 
 
 

Laat maar bloeden
Laat maar bloeden
Rebus 8

Alsof de Schotse winter niet erg genoeg is, raakt John Rebus verstrikt in een web van intriges dat meer vragen dan antwoorden oplevert.

Is de docht... »