Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Trager dan de snelheid
Trager dan de snelheid
Louis Tinner is nooit een feminist geweest, maar hij heeft zijn vrouw Zoë wel toegestaan een carrière op te bouwen. Eerst was ze assistente van een modeont... »
 
 
 
 
 

De man die werk vond
De man die werk vond
Louis Tinner is eenzaam. Angstig beweegt hij zich door de bibliotheek waar hij werkt. Hij verlangt naar mooie vrouwen die goede boeken lezen en kijkt uit naa... »
 
 
 
 
 

Zeik
Zeik
De moordbrigade van Gent loste in het begin van de jaren zestig procentueel gezien de meeste moorden van heel West-Europa op, was de eerste brigade ter werel... »
 
 
 
 
 

Mijn hoofd loopt om
Mijn hoofd loopt om
In Mijn hoofd loopt om worden drie klassiekers uit het brede oeuvre van Herman Brusselmans bijeengebracht: De terugkeer van Bonanza, Guggenheimer wast witter... »
 
 
 
 
 

Vrouwen met een IQ
Vrouwen met een IQ
 »
 
 
 
 
 

Mijn haar is lang
Mijn haar is lang
Het hoofdpersonage in Mijn haar is lang is niemand minder dan Herman Brusselmans. Herman is zoals we weten een sociaal en aimabel persoon die graag met mense... »
 
 
 
 
 

In de knoei
In de knoei
 »
 
 
 
 
 

Poppy en Eddie
Poppy en Eddie
In deze semiautobiografie, die hangt en wurgt tussen fantasie en werkelijkheid, voert Herman Brusselmans een aantal personages op van wie de lezer het op de ... »
 
 
 
 
 

Bloed spuwen naar de hematoloog
Bloed spuwen naar de hematoloog
Bloed spuwen naar de hematoloog is een psychologische roman, waarin de karakters tot in de diepste kern van hun ziel ontleed worden, en wel op zo'n manier da... »
 
 
 
 
 

Van drie tot zes
Van drie tot zes
Willem Zundap, die de hoofdrol speelt in Van drie tot zes, is een man die het niet heeft getroffen in het leven. Na een slechte jeugd, een verblijf in de gev... »