Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het huwelijk in de Bijbel
Het huwelijk in de Bijbel
Regelmatig zijn er mensen die beweren, dat men in de tijd van de Bijbel het huwelijk niet kende. Zij vertellen zonder blikken of blozen, dat men in de tijd v... »
 
 
 
 
 

Profetie en vervulling
Profetie en vervulling
Duizenden jaren geleden zijn eerst door de grootste profeet aller tijden, Mozes, zeer nauwkeurige voorzeggingen gedaan met betrekking tot de toekomst van het... »
 
 
 
 
 

De engelen van God
De engelen van God
Is het belangrijk te weten, wie en wat de engelen zijn en wat zij doen? Hebben wij iets aan de engelen en kunnen zij iets voor ons betekenen? Wat heeft God a... »
 
 
 
 
 

Was Jezus de joodse messias
Was Jezus de joodse messias
De Joden begrijpen niet, waarom de christenen met alle geweld hun "de christelijke Jezus" willen opdringen. Zij hebben geen behoefte aan Hem en hebben Hem oo... »
 
 
 
 
 

Effectieve evangelisatie
Effectieve evangelisatie
Velen begrijpen niet hoe zij de woorden van de Here Jezus, dat "de velden wit zijn om te oogsten" en dat Hij ons "vissers van mensen" wil maken, kunnen toepa... »
 
 
 
 
 

Met plagen geslagen
Met plagen geslagen
Wie heeft bij de plagen in Egypte ooit gehoord van de Baäl-Sefon? Toch komt hij in de Bijbel voor. Wie heeft ooit gehoord van het kruisteken op de huizen va... »
 
 
 
 
 

Echtscheiding en hertrouwen
Echtscheiding en hertrouwen
Wat zegt de Bijbel?Als Bijbelgetrouwe christenen hebben wij een bepaalde visie op echtscheiding en eventueel hertrouwen. Wij baseren die visie op enkele teks... »
 
 
 
 
 

Bijbel en de doop
Bijbel en de doop
Er wordt in de diverse kerken heel verschillend gedacht over de doop. Terwijl de apostel Paulus in Ephese 4 schrijft, dat wij als christenen één geloof in ... »
 
 
 
 
 

Profetie en Toekomst
Profetie en Toekomst
In dit boek hebt u een heel bijzondere toekomstbeschrijving, die niet ontsproten is aan de fantasie van de schrijver, maar gefundeerd is op duidelijke uitspr... »