Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wolkjes doe boekje
Wolkjes doe boekje
Wolkje's Doe Boekje, een vrolijk boekje met een leuk verhaaltje en spelletjes.Met Wolkje's Doe Boekje besteden we aandacht aan de jonge lezertjes die ook gra... »
 
 
 
 
 

Zieleneiland
Zieleneiland
In Zieleneiland laat Gé Ansems zich van zijn andere kant zien, het is een zinnenprikkelende reis naar het mysterieuze eiland Ystafelle waar gedachten gemeen... »
 
 
 
 
 

Verhalen vertellers
Verhalen vertellers
UMwww.uitgeverijmacc.nlVVVZijn herinneringen voor eeuwig verloren?Is het Franse Rijk het laatste bastiontegen een Galactisch heerser?Vlieg mee met de Mount e... »
 
 
 
 
 

Gemist theater
Gemist theater
Gé Ansems stond talloze keren op het podium om zijngedichten voor te dragen. Op het podium voelt hij zich alseen vis in het water, hij is dan ook van huis u... »
 
 
 
 
 

Vehalen Vertellers 4
Vehalen Vertellers 4
 »
 
 
 
 
 

Dikke Tot
Dikke Tot
slaven van het giechelbos. »
 
 
 
 
 

Slaven van het giechelbos
Slaven van het giechelbos
Dikke tot slaven van het giechelbos »
 
 
 
 
 

Verhaaltjes in de maneschijn
Verhaaltjes in de maneschijn
Henkie is een schattig schepenwolkje, maar hij was veel liever een stoere regenwolk! En Truus de Maan is jarig, dus ze viert feest!En Timo? Timo is een echte... »
 
 
 
 
 

Dikke tot
Dikke tot
Totsmania, het verborgen land achter de regenboog in in gevaar!Reusachtige boeken met vervaarlijke tanden verschijnen vanuit het niets in de lucht en duiken ... »