Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verhaaltjes in de maneschijn
Verhaaltjes in de maneschijn
Henkie is een schattig schepenwolkje, maar hij was veel liever een stoere regenwolk! En Truus de Maan is jarig, dus ze viert feest!En Timo? Timo is een echte... »
 
 
 
 
 

Slaven van het giechelbos
Slaven van het giechelbos
Dikke tot slaven van het giechelbos »
 
 
 
 
 

Dikke tot
Dikke tot
Totsmania, het verborgen land achter de regenboog in in gevaar!Reusachtige boeken met vervaarlijke tanden verschijnen vanuit het niets in de lucht en duiken ... »
 
 
 
 
 

Wanneer de zon terugdraait
Wanneer de zon terugdraait
De Castlefest Kronieken: de enige fantasyserie die zich afspeelt op het fantasyevenement Castlefest dat jaarlijks in Lisse op het Keukenhof wordt gehouden. W... »
 
 
 
 
 

Wolkjes doe boekje
Wolkjes doe boekje
Wolkje's Doe Boekje, een vrolijk boekje met een leuk verhaaltje en spelletjes.Met Wolkje's Doe Boekje besteden we aandacht aan de jonge lezertjes die ook gra... »
 
 
 
 
 

Verhalen Vertellers
Verhalen Vertellers
Verdwaal in de schemerzone. Ga op zoek naar kristallen mythes en stap over de grenzen van de dood.Ontdek welk wonderlijk land achter de Muur ligt en vind de ... »
 
 
 
 
 

Zieleneiland
Zieleneiland
In Zieleneiland laat Gé Ansems zich van zijn andere kant zien, het is een zinnenprikkelende reis naar het mysterieuze eiland Ystafelle waar gedachten gemeen... »
 
 
 
 
 

Het Castlefest Syndroom
Het Castlefest Syndroom
De mensheid is uitgeroeid tijdens een atoomoorlog, machines hebben de macht op Aarde overgenomen. Het is het jaar 2115 als de journalist Willem van Straeten ... »
 
 
 
 
 

Verhalen vertellers
Verhalen vertellers
UMwww.uitgeverijmacc.nlVVVZijn herinneringen voor eeuwig verloren?Is het Franse Rijk het laatste bastiontegen een Galactisch heerser?Vlieg mee met de Mount e... »