Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

avi M5
avi M5
Het Lettertype Dyslexie is ontwikkeld om mensen met dyslexie met minder moeite te laten lezen. De letters zijn zodanig ontworpen dat ze sneller worden herken... »
 
 
 
 
 

James blond. Niet te filmen
James blond. Niet te filmen
Niet te filmen! is alweer het vierde deel in de detectiveserie James Blond. De tweeling Kim en James Slimpelveld zijn altijd op zoek naar nieuwe zaken om te ... »
 
 
 
 
 

Sam schiet. Het grote geheim
Sam schiet. Het grote geheim
Het nieuwste deel in de populaire AVI-voetbalserie. De tweeling Sam en Noor speelt bij voetbalclub DOS. Ze maken zich klaar voor een nieuwe wedstrijd, maar h... »
 
 
 
 
 

Goud op Aruba
Goud op Aruba
DYSLEXIE edititeKoen Kampioen gaat naar Aruba! Hij en Niels mogen daar meedoen aan een internationaal jeugdtoernooi. De vrienden komen in een gastgezin terec... »
 
 
 
 
 

Professor S. en de gestolen breinbril
Professor S. en de gestolen breinbril
Nadat Brian en Zhé weer veilig zijn teruggekeerd uit Breinstein, komt er een nieuwe jongen bij hen in de klas. Tycho kan supergoed tennissen en zit door een... »
 
 
 
 
 

Eerste interland
Eerste interland
Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieDe 11-jarige Koen is gescout en uitgenodigd voor de selectie van Oranje onder 13. Een unieke kans, want dat ... »
 
 
 
 
 

Sam Schiet. Een echte ster
Sam Schiet. Een echte ster
In het nieuwste deel van 'Sam schiet' moeten Sam en Noor een wedstrijd missen om hun neef Sep te bezoeken. Maar dan ontmoeten ze Seps ­nieuwe buurman: een e... »
 
 
 
 
 

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart
Voor voetbalfans van alle leeftijden

Met tips van de voetballers zelf, uitspraken van familie en vrienden over deze sterspelers, hun jeugdfoto's, krantenkn... »