Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Monster in het meer
Monster in het meer
Als Hielke en Sietse Klinkhamer met de Kameleon aan het vissen zijn heel Hielke al gauw beet. Maar is het wel een vis die aan zijn hengel hangt? Het lijkt we... »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen omkeerboek-op kamp-in de krant
Koen Kampioen omkeerboek-op kamp-in de krant
Dubbeldik omkeerboek van de populairste ­voetballer<br/><br/>Koen Kampioen kan voetballen als de beste en beleeft allerlei spannende avonturen. Lezers vanaf... »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen een echte nummer 10
Koen Kampioen een echte nummer 10
De laatste tijd gaat het niet zo goed met het team van FC Top. Normaal scoort Koen bijna elke wedstrijd, maar nu bakt hij er niets van. Misschien moet hij op... »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen Gescout!
Koen Kampioen Gescout!
* Eerste deel van een nieuwe Koen Kampioenserie (9+), voor voetballiefhebbers van 9 jaar en ouder!Stark is de favoriete profclub van Koen. Elke thuiswedstrij... »
 
 
 
 
 

Koen kampioen
Koen kampioen
"We weten zeker dat jij het niet gedaan hebt,"zegt Renske tegen Koen.Koen zucht. Er is geld gepikt uit de kleedkamer van de voetbalclub. Koen was daar toen i... »
 
 
 
 
 

Sam schiet mis!
Sam schiet mis!
De leukste voetbalstrip op AVI-niveau heeft een vervolg! De serie ‘Sam schiet’ is een unieke samenwerking: Fred Diks, dé voetbal-boekenschrijver, en And... »