Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Koen Kampioen
Koen Kampioen
"We weten zeker dat jij het niet gedaan hebt,"zegt Renske tegen Koen.Koen zucht. Er is geld gepikt uit de kleedkamer van de voetbalclub. Koen was daar toen i... »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen op tv
Koen Kampioen op tv
Koen Kampioen wordt nog beroemder!Ter gelegenheid van het 56-jarig bestaan van FC Top wordt er een tweedaags toernooi georganiseerd. Er zijn veel bijzondere ... »
 
 
 
 
 

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart
Voor voetbalfans van alle leeftijden

Met tips van de voetballers zelf, uitspraken van familie en vrienden over deze sterspelers, hun jeugdfoto's, krantenkn... »
 
 
 
 
 

Professor S. en het geheime dagboek
Professor S. en het geheime dagboek
<b>Derde en nieuwste deel in de professor S.-serie.</b> Brian en Zhé willen geld verdienen voor een goed doel. Daarom ruimen ze de kelder op van Zhés opa -... »
 
 
 
 
 

Goud op Aruba
Goud op Aruba
DYSLEXIE edititeKoen Kampioen gaat naar Aruba! Hij en Niels mogen daar meedoen aan een internationaal jeugdtoernooi. De vrienden komen in een gastgezin terec... »
 
 
 
 
 

Sam schiet. Knal die bal!
Sam schiet. Knal die bal!
Knal die bal! is een nieuw verhaal over Sam, die gek is op voetbal. Eerder verschenen Mis! en Raak!, twee boeken in stripvorm op AVI­-E3 ­niveau. Dit boek ... »
 
 
 
 
 

Eerste interland
Eerste interland
Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieDe 11-jarige Koen is gescout en uitgenodigd voor de selectie van Oranje onder 13. Een unieke kans, want dat ... »
 
 
 
 
 

Monster in het meer
Monster in het meer
Als Hielke en Sietse Klinkhamer met de Kameleon aan het vissen zijn heel Hielke al gauw beet. Maar is het wel een vis die aan zijn hengel hangt? Het lijkt we... »