Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Koen Kampioen Gescout! lettertype dyslexie
Koen Kampioen Gescout! lettertype dyslexie
Het Lettertype Dyslexie is ontwikkeld om mensen met dyslexie met minder moeite te laten lezen. De letters zijn zodanig ontworpen dat ze sneller worden herken... »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen omkeerboek
Koen Kampioen omkeerboek
Koen Kampioen kan voetballen als de beste en beleeft allerlei spannende avonturen. Lezers vanaf 7 jaar kunnen genieten van twee verhalen in dit sportieve omk... »
 
 
 
 
 

De Kameleon lost het op
De Kameleon lost het op
Lenten krijgt beroemd bezoek: de bekende kunstschilder Teun van Weegen houdt een tentoonstelling in hotel De Gouden Leeuw. Wanneer Hielke en Sietse er met de... »
 
 
 
 
 

Raak!
Raak!
Raak!Fred Diks & Andrea KruisVoetbal-stripboek op AVI-niveauHet is een unieke combinatie: Fred Diks, de voetbalboekenschrijver, en Andrea Kruis, die al zo ve... »
 
 
 
 
 

De klas van meester Bas
De klas van meester Bas
De klas van Meester BasEen lekkere bende!
Sas vindt het leuk op haar nieuwe school.
Ze heeft al een heleboel vriendinnen. En in de klas van meester Bas is he... »
 
 
 
 
 

In actie!
In actie!
 »
 
 
 
 
 

Koen Kampioen
Koen Kampioen
Dit boek is veschenen in het Lettertype Dyslexie.<br/> <br/>"We weten zeker dat jij het niet gedaan hebt, "zegt Renske tegen Koen. Koen zucht. Er is geld gep... »
 
 
 
 
 

Voetbaldromen
Voetbaldromen
Koen en zijn ploeggenoten zijn enorm trots op hun club: Stark speelt voor het eerst in de Europese competitie! Terwijl Koens vriend Wesley nog worstelt met h... »
 
 
 
 
 

De held van het veld
De held van het veld
Koen van Loon wordt niet voor niets Koen Kampioen genoemd. Hij kan scoren als de beste! Nu wil hij zijn record van vijf doelpunten in één wedstrijd verbrek... »