Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Schaduwkant
De Schaduwkant
'Als er één ding is waar Elizabeth George goed in is, dan is het het bedenken van mysteries en geheimen.' - <em>Marije Kok, Fantasywereld</em><br/>'De schr... »
 
 
 
 
 

Zand over Elena
Zand over Elena
<ul><li><a target=“_blank” class="website" href="http://www.elizabethgeorgeonline.com/">Officiële Website Elizabeth George</a></li><li><a target=“_bla... »
 
 
 
 
 

De straf die ze verdient
De straf die ze verdient
De burgers van het Engelse stadje Ludlow zijn diep geschokt als de plaatselijke diaken beschuldigd wordt van een ernstig misdrijf en gearresteerd wordt. Kort... »
 
 
 
 
 

De verdwenen Jozef
De verdwenen Jozef
Deborah St James bezoekt het museum die druilerige dag niet alleen om voor de regen te schuilen, maar vooral om aan haar eigen neerslachtigheid te ontkomen. ... »
 
 
 
 
 

Afrekening in bloed
Afrekening in bloed
 »
 
 
 
 
 

Iets te verbergen
Iets te verbergen
Wanneer een detective van de beademing wordt gehaald, onthult de autopsie een gewelddadige dood. Waarnemend hoofdinspecteurThomas Lynley wordt op de zaak gez... »
 
 
 
 
 

Klassemoord
Klassemoord
Op het kerkhof van Stoke Poges wordt het levenloze, gemartelde lichaam van de dertienjarige Matthew Whately gevonden. Is hij in handen van een sadistische se... »
 
 
 
 
 

Je Bijbel ontdekken
Je Bijbel ontdekken
 »