Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In volmaakte stilte
In volmaakte stilte
Wanneer een naakt jongenslichaam verminkt op een grafzerk wordt aangetroffen, herkent de Londense politie hierin al gauw het werk van een seriemoordenaar. Di... »
 
 
 
 
 

Zijn laatste wil
Zijn laatste wil
'***** - Haar beste blijft In de ban van bedrog. George schetst prachtig hoe tegengestelde belangen binnen een geïsoleerde gemeenschap kunnen leiden tot moo... »
 
 
 
 
 

Een echtgenote naar Gods hart
Een echtgenote naar Gods hart
Twaalf dingen die van levensbelang zijn voor je huwelijk<br/>Wat is er nodig voor een geweldig huwelijk?<br/>Een echtgenote naar Gods hart zijn: dat klinkt b... »
 
 
 
 
 

Zand over Elena
Zand over Elena
 »
 
 
 
 
 

Klassemoord
Klassemoord
Maak kennis met Thomas Lynley en Barbara Havers<br/><br/>Op het kerkhof van Stoke Poges wordt het levenloze, gemartelde lichaam van de dertienjarige Matthew ... »
 
 
 
 
 

Verloren onschuld
Verloren onschuld
Wanneer de 9-jarige Hadiyyah Upman plotseling verdwijnt uit Londen, is sergeant Barbara Havers er net zo kapot van als de vader van het meisje. Hadiyyah is B... »
 
 
 
 
 

In wankel evenwicht
In wankel evenwicht
Na de dood van zijn vrouw heeft Thomas Lynley ontslag genomen bij New Scotland Yard. Met niet meer bij zich dan een rugzak trekt hij al een maand te voet doo... »
 
 
 
 
 

Dag des oordeels
Dag des oordeels
<strong>Meer dan 1 miljoen boeken van Elizabeth George verkocht in Nederland en Vlaanderen</strong>

De jonge William Goldacre stort zichzelf van een van de... »
 
 
 
 
 

Betrapt
Betrapt
 »