Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dik Trom en zijn dorpsgenoten
Dik Trom en zijn dorpsgenoten
De familie Trom krijgt nieuwe buren: het gezin Elswater uit Amsterdam. Ze hebben een dochter die ongeveer net zo oud is als Dik. Het meisje heet Nelly en hun... »
 
 
 
 
 

Tom Poes en het tijddeurtje
Tom Poes en het tijddeurtje
Heer Bommel wil weleens wat anders en ruilt van kasteel met baron Everhart,die de roerige middeleeuwen waarin hij leeft via een magisch deurtje ontvlucht en ... »
 
 
 
 
 

Storm
Storm
Na een heldhaftig optreden in een losgeslagen trein belanden Storm, Roodhaar en Nomad in Sandrikan, het gokkerswalhalla van Pandarve. Daar wordt Storm gedwon... »
 
 
 
 
 

Het asiel
Het asiel
Is het waar dat het universum niet bestaat? Dat het gedroomd wordt door iets, iemand, onvoorstelbaar voor ons, die 'De Grote Dromer' genoemd wordt? En als di... »
 
 
 
 
 

Saïdjah en Adinda
Saïdjah en Adinda
‘Saïdjahs vader had een buffel, waarmede hij zijn veld bewerkte.’ Zo begint een van de beroemdste verhalen uit de Nederlandse literatuur, op zichzelf we... »
 
 
 
 
 

Storm
Storm
Storm en Roodhaar crashen met hun aero in de dichtbegroeide jungle van de Diepe Wereld. In die jungle wonen mensen van diverse pluimage in steden die gebouwd... »
 
 
 
 
 

Storm
Storm
Kronieken Van De Diepe Wereld »