Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De zeven spirituele wetten van succes
De zeven spirituele wetten van succes
Dit is een boek dat u uw hele leven zult koesteren, want in deze praktische gids liggen de geheimen besloten die uw dromen in vervulling kunnen doen gaan. In... »
 
 
 
 
 

Boeddha
Boeddha
Deepak Chopra vertelt meeslepend het inspirerende levensverhaal van een van de belangrijkste figuren uit de spirituele geschiedenis: de Boeddha.<br/><br/>Het... »
 
 
 
 
 

Botsende wereldbeelden
Botsende wereldbeelden
Wetenschap of religie: wie heeft er gelijk?Twee toonaangevende auteurs voeren het debat over de fundamentele vragen van het bestaan: hoe is het heelal ontsta... »
 
 
 
 
 

Leven in overvloed
Leven in overvloed
<p>In 'Leven in overvloed' beschrijven Deepak Chopra en David Simon de stappen naar het besef van rijkdom, gebaseerd op een werkelijk begrip van hoe de natuu... »
 
 
 
 
 

God
God
Een vernieuwende kijk op GodTe lezen als roman en als essayGod is geen vast gegeven, God verandert constant. Deepak Chopra onthult het portret van deze evolu... »
 
 
 
 
 

Zielsverwanten
Zielsverwanten
 »
 
 
 
 
 

Jezus
Jezus
In dit boek wordt Jezus geportretteerd als een moderne, spirituele leraar. Niet direct het beeld dat we van Jezus hebben, maar zeer aannemelijk gemaakt door ... »
 
 
 
 
 

De 7 spirituele wetten van succes
De 7 spirituele wetten van succes
In 'De zeven spirituele wetten van succes' put Deepak Chopra uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij krachtige principes die door iedereen eenvoudig toeg... »
 
 
 
 
 

Vrij van verslaving
Vrij van verslaving
een spirituele benadering »