Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boeddha
Boeddha
Deepak Chopra vertelt meeslepend het inspirerende levensverhaal van een van de belangrijkste figuren uit de spirituele geschiedenis: de Boeddha.<br/><br/>Het... »
 
 
 
 
 

De zeven spirituele wetten van succes
De zeven spirituele wetten van succes
Dit is een boek dat u uw hele leven zult koesteren, want in deze praktische gids liggen de geheimen besloten die uw dromen in vervulling kunnen doen gaan. In... »
 
 
 
 
 

Botsende wereldbeelden
Botsende wereldbeelden
Wetenschap of religie: wie heeft er gelijk?Twee toonaangevende auteurs voeren het debat over de fundamentele vragen van het bestaan: hoe is het heelal ontsta... »
 
 
 
 
 

Vuur in het hart
Vuur in het hart
De wereld van Sofie maar dan over spiritualiteit...Dit is het eerste boek van Deepak Chopra voor tieners. Een vijftienjarige jongen loopt door dichte mist na... »
 
 
 
 
 

De wereld van Merlijn
De wereld van Merlijn
Twintig Inspirerende En Spirituele Levenslessen Die De Weg Wijzen Naar Een Nieuw En Beter Leven »
 
 
 
 
 

Handboek Meditatie
Handboek Meditatie
<p>In ‘Handboek Meditatie’ van Deepak Chopra krijg je meditatielessen van Deepak Chopra zelf. Meditatielessen voor meer aandacht voor de wereld om je hee... »
 
 
 
 
 

The power of the hart
The power of the hart
Van de regisseur van 'THE SECRET' komt deze ongeëvenaarde en levensveranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart.Met ervaringe... »
 
 
 
 
 

Leven na de dood
Leven na de dood
Als een mens sterft, sterft zijn lichaam. De ziel echter is een vorm van energie en verdwijnt niet.<br/>Deepak Chopra laat in dit baanbrekende boek zien dat ... »
 
 
 
 
 

Mohammed
Mohammed
In deze historische roman vertelt bestsellerauteur Chopra het betoverende verhaal van de grote en vaak verkeerd begrepen profeet Mohammed. Dit boek heeft vee... »
 
 
 
 
 

Leven in liefde
Leven in liefde
Voor een kind is liefde iets vanzelfsprekend, maar op de weg naar volwassenheid hebben we maar al te vaak leren twijfelen aan ons vermogen om liefde te geven... »