Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wijsheid op vier poten
Wijsheid op vier poten
Als Gotham Chopra nog jong is, willen hij en zijn zus Mallika niets liever dan een hond. Zijn vader, de wereldberoemde spirituele auteur Deepak Chopra, heeft... »
 
 
 
 
 

Leven in het licht
Leven in het licht
<p>Met 'Leven in het licht' van bestsellerauteur Deepak Chopra - bekend van 'De 7 spirituele wetten van succes' - en yogadocent Sarah Platt-Finger onderga je... »
 
 
 
 
 

Superbrein
Superbrein
De geest beheerst de hersenen, en niet andersom. Een mens kan zijn hersenen trainen en veranderen.Twee pioniers op gezondheidsgebied delen hun afwijkende vis... »
 
 
 
 
 

De verwonding van de ziel
De verwonding van de ziel
Lijden is de pijn die ons leven zinloos dreigt te maken. Maar het is altijd mogelijk zegt Deepak Chopra in dit boek. Om angst en pijn te helen. Ons ware zelf... »
 
 
 
 
 

De magische negen maanden
De magische negen maanden
breng balans en bewustzijn in je zwangerschap »
 
 
 
 
 

Handboek Meditatie
Handboek Meditatie
<p>In ‘Handboek Meditatie’ van Deepak Chopra krijg je meditatielessen van de leermeester zelf. Hij geeft meditatielessen voor meer aandacht voor de werel... »
 
 
 
 
 

Leven na de dood
Leven na de dood
Als een mens sterft, sterft zijn lichaam. De ziel echter is een vorm van energie en verdwijnt niet.<br/>Deepak Chopra laat in dit baanbrekende boek zien dat ... »
 
 
 
 
 

Leef-tijd
Leef-tijd
In Leef-tijd combineert Deepak Chopra zijn theorie van de 'intelligente cel' met recent onderzoek op het gebied van het verouderingsproces. Hij toont op toeg... »
 
 
 
 
 

De 7 spirituele wetten van yoga
De 7 spirituele wetten van yoga
<p>Met yoga geef je je leven een diepere dimensie en versterk je je lichaam en geest. Daarom leggen Deepak Chopra en David Simon in 'De 7 spirituele wetten v... »
 
 
 
 
 

De 7 sleutels tot geluk
De 7 sleutels tot geluk
Volgens Chopra is geluk het doel van ons leven. Veel mensen leven in de overtuiging dat geluk te maken heeft met succes, rijkdom, gezondheid of een goede rel... »