Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boeddha
Boeddha
Deepak Chopra vertelt meeslepend het inspirerende levensverhaal van een van de belangrijkste figuren uit de spirituele geschiedenis: de Boeddha.<br/><br/>Het... »
 
 
 
 
 

De zeven spirituele wetten van succes
De zeven spirituele wetten van succes
Dit is een boek dat u uw hele leven zult koesteren, want in deze praktische gids liggen de geheimen besloten die uw dromen in vervulling kunnen doen gaan. In... »
 
 
 
 
 

Botsende wereldbeelden
Botsende wereldbeelden
Wetenschap of religie: wie heeft er gelijk?Twee toonaangevende auteurs voeren het debat over de fundamentele vragen van het bestaan: hoe is het heelal ontsta... »
 
 
 
 
 

De wereld van Merlijn
De wereld van Merlijn
Twintig Inspirerende En Spirituele Levenslessen Die De Weg Wijzen Naar Een Nieuw En Beter Leven »
 
 
 
 
 

Vrede is de weg
Vrede is de weg
een einde aan oorlog en geweld in zeven stappen. »
 
 
 
 
 

Mohammed
Mohammed
In deze historische roman vertelt bestsellerauteur Chopra het betoverende verhaal van de grote en vaak verkeerd begrepen profeet Mohammed. Dit boek heeft vee... »
 
 
 
 
 

Boeddha
Boeddha
Deepak Chopra vertelt op meeslepende wijze het inspirerende levensverhaal van een van de belangrijkste figuren uit de spirituele geschiedenis: de Boeddha. Bo... »
 
 
 
 
 

Leven in liefde
Leven in liefde
Voor een kind is liefde iets vanzelfsprekend, maar op de weg naar volwassenheid hebben we maar al te vaak leren twijfelen aan ons vermogen om liefde te geven... »
 
 
 
 
 

Alledaagse onsterfelijkheid
Alledaagse onsterfelijkheid
meditaties voor spirituele transformatie »
 
 
 
 
 

Heelheid
Heelheid
op zoek naar de wijsheid in jezelf »