Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

King & Maxwell
King & Maxwell
In eerste instantie lijkt het een tragisch, maar verder niet bijzonder verhaal. De Amerikaanse tiener Tyler Wingo krijgt te horen dat zijn vader, die militai... »
 
 
 
 
 

Verlos ons van het kwaad
Verlos ons van het kwaad
Evan Waller is een wreed man, een levensgevaarlijk monster. Hij is schatrijk geworden door te handelen in alles waar veel geld aan te verdienen valt, inclusi... »
 
 
 
 
 

In het hart
In het hart
Dit is het aangrijpende verhaal van de twaalfjarige Louisa Mae Cardinal, die in New York woont met haar verlegen broertje Oz. Het is 1940 en ze hebben het ni... »
 
 
 
 
 

Duister lot
Duister lot
Het verhaalLuAnn Tyler heeft het niet getroffen in dit leven. Veel plezier beleeft ze niet aan haar miserabele baantje als serveerster en al helemaal niet aa... »
 
 
 
 
 

Geniaal geheim
Geniaal geheim
Op het terrein van de Farm, het ultrageheime trainingscomplex van de CIA, wordt het<br/>lichaam gevonden van Monk Turing. Turing was werkzaam in het nabijgel... »
 
 
 
 
 

Onbewaakt ogenblik
Onbewaakt ogenblik
Michelle Maxwell kan haar veelbelovende carrière bij de Secret Service wel vergeten. Ze beging de blunder van haar leven toen ze een presidentskandidaat onb... »
 
 
 
 
 

De verzamelaars
De verzamelaars
In Washington D.C. vinden kort na elkaar twee prominente figuren de dood. De een is Robert Bradley, Speaker of Congres, die wordt doodgeschoten tijdens een p... »
 
 
 
 
 

De samenzwering
De samenzwering
In het Witte Huis bereiden de president en zijn naaste adviseur zich voor op de komende verkiezingen. Wat zij niet weten, is dat zij scherp in de gaten worde... »
 
 
 
 
 

Rechteloos
Rechteloos
Wanneer een bom in het hart van Washington D.C. tot ontploffing komt, lijkt in eerste instantie alles te wijzen op een aanslag op de Britse premier. Op het m... »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
Als de president van de Verenigde Staten een levensgevaarlijke, onmogelijke en allesbepalende opdracht heeft, tot wie richt hij zich dan?Will Robie en Jessic... »