Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De verzamelaars
De verzamelaars
'Sinds tien jaar is David Baldacci een ster aan het thrillerfirmament.' - <em>HP De Tijd</em><br/>'Niet voor niets plaatst zijn Nederlandse uitgever hem naas... »
 
 
 
 
 

Divine Justice
Divine Justice
Known by his alias, 'Oliver Stone', John Carr is the most wanted man in... »
 
 
 
 
 

Doodskleur
Doodskleur
Wanneer FBI-agent Amos Decker en journaliste Alex Jamison op bezoek gaan bij Jamisons zus in Baronville, een stadje in Pennsylvania dat betere tijden heeft g... »
 
 
 
 
 

5 korte verhalen
5 korte verhalen
Ervaar leesplezier voor het gehele gezin met de e-book familiekaart van QINQO. Zowel jong als oud wordt verrast door 5 korte verhalen van de volgende bekende... »
 
 
 
 
 

Duister lot pakket
Duister lot pakket
Het verhaalLuAnn Tyler heeft het niet getroffen in dit leven. Veel plezier beleeft ze niet aan haar miserabele baantje als serveerster en al helemaal niet aa... »
 
 
 
 
 

Die Sammler
Die Sammler
Die Sammler »
 
 
 
 
 

Im Takt des Todes
Im Takt des Todes
Im Takt des Todes »
 
 
 
 
 

Verlossing
Verlossing
Tijdens een bezoek aan zijn vroegere woonplaats Burlington in de staat Ohio, wordt Amos Decker benaderd door een man die hij in eerste instantie niet herkent... »
 
 
 
 
 

Vergeten
Vergeten
Special agent John Puller is de beste van zijn vak. Namens de US Army’s Criminal Investigative Division – ACID – onderzoekt hij zware misdaden waarbij ... »