Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In het geheim
In het geheim
Mason Perry was een detective bij de Narcoticaafdeling van de politie van Washington D.C., tot zewerd ontvoerd en vervolgens een misdaad in de schoenen kreeg... »
 
 
 
 
 

De provocatie
De provocatie
David BaldacciSpanning van hier tot WashingtonIn een kleine plattelandsgemeenschap in West Virginia waar nooit iets opzienbarends gebeurt, wordt een gruwelij... »
 
 
 
 
 

Sprong in de wildernis
Sprong in de wildernis
<i>Stel je voor, je bent vijftien jaar en je wordt veroordeeld om te vechten tegen de sterkste mannen van het dorp. En opgeven is niet toegestaan…<i>

Dat ... »
 
 
 
 
 

De aanslag
De aanslag
Will Robie is een van de besten in zijn vak, een huurmoordenaar die nooit twijfelt en altijd zijn doelwit uitschakelt. Hij is de man op wie de Amerikaanse ov... »
 
 
 
 
 

De rechtvaardigen
De rechtvaardigen
Hij was ooit de gevaarlijkste geheim agent in dienst van de CIA, totdat hij werd verraden door de mensen voor wie hij werkte. Zijn vrouw kwamhierbij om het l... »
 
 
 
 
 

Het uur van de zonde
Het uur van de zonde
'MEESLEPEND, VOL SPANNING EN MET EEN VERRASSEND EINDE.' - <em>Publishers Weekly</em>

Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden, dan... »
 
 
 
 
 

De zesde man
De zesde man
In de ultrabeveiligde staatsgevangenis CutterÂ’s Rock wordt seriemoordenaar Edgar Roy gevangengehouden, in afwachting van zijn rechtszaak. Het is vrijwel zek... »
 
 
 
 
 

De verraders
De verraders
Annabelle Conroy is op de vlucht. Ze heeft Jerry Bagger, de moordenaar van haar moeder, 40 miljoen dollar weten te ontfutselen en zo haar ultieme wraak gekre... »
 
 
 
 
 

De laatste mijl
De laatste mijl
Nadat hij de afgelopen twintig jaar in de gevangenis heeft gezeten voor de moord op zijn ouders, krijgt Melvin Mars plotseling te horen dat hij vrijgelaten w... »
 
 
 
 
 

Familieverraad
Familieverraad
Op de avond van haar twaalfde verjaardag wordt Willa Dutton ontvoerd, haar vader neergeslagen en haar moeder vermoord. Het is een zaak die de veiligheidsdien... »