Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blindelings
Blindelings
Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!<br/><br/>Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterie... »
 
 
 
 
 

Lúcia Flores en de mysterieuze cadeautjesfabriek
Lúcia Flores en de mysterieuze cadeautjesfabriek
Lúcia Flores zit in de les wanneer ze iets op de gang hoort. Abuelo Hugo heeft haar hulp weer nodig! Ze gaat erop af en ontdekt een grote doos met glanzend ... »
 
 
 
 
 

Blindelings
Blindelings
Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterieuze Sander... »
 
 
 
 
 

Break a leg
Break a leg
young adult, ballet, thriller, triologie, Truth or Dance, booktuber, Chinouk Thijssen, Nederlands, van eigen bodemHet spannende en spectaculaire tweede deel ... »
 
 
 
 
 

Jaarboek Stralingsbescherming
Jaarboek Stralingsbescherming
Jaarboek Stralingsbescherming / 2009 - druk 1 »
 
 
 
 
 

Gegijzeld
Gegijzeld
Een van de jongens staat met een pistool op het hoofd van Casper gericht. 'Als hij over een half uur nog niet heeft gereageerd...' Hij kijkt om zich heen en ... »
 
 
 
 
 

Hopeloze prinses
Hopeloze prinses
Deze verhalenbundel, waarin Chinouk haar scherpe mening niet onder stoelen of banken steekt, is voorzien van de nodige dosis zelfspot en doorspekt met humor.... »
 
 
 
 
 

To Lie For
To Lie For
Shay, Tatum, Maeve, Gigi en Aysegül hebben niet veel,maar ze hebben er wel alles voor over om toegelatente worden tot STREET ACADEMY. Wanneer ze auditiemoge... »