Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blindelings
Blindelings
Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!<br/><br/>Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterie... »
 
 
 
 
 

Dance or die
Dance or die
Het weergaloze slot van Truth or Dance, over vriendschap, liefde en de duistere kanten van de balletwereld. Voor young adults.IK BEN NOG LANG NIET KLAAR MET ... »
 
 
 
 
 

Jaarboek Stralingsbescherming
Jaarboek Stralingsbescherming
Jaarboek Stralingsbescherming / 2009 - druk 1 »
 
 
 
 
 

Hij is van mij
Hij is van mij
Had ik deze baan maar nooit gekregen.<br/>Had ik Arthur maar nooit ontmoet.<br/>Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen.<br/><br/>Wanneer Za... »
 
 
 
 
 

Happyland
Happyland
In het saaie dorpje Zevenstroom wordt een nieuw pretpark geopend: Happyland. Iedereen is dolblij, maar Bodi en zijn vrienden Jeffrey, Maja en Ayden hebben al... »
 
 
 
 
 

Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers
Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers
Laat je betoveren door een wereld waarin álles mogelijk is. Het eerste deel in de Lúcia Flores-reeks. Voor fantasievolle lezers vanaf 8 jaar.Welkom in het ... »
 
 
 
 
 

Hij is van mij
Hij is van mij
Had ik deze baan maar nooit gekregen.Had ik Arthur maar nooit ontmoet.Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen.Wanneer Zara in de winkel Next... »
 
 
 
 
 

Wonderland
Wonderland
Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolgi... »