Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoe van de trap te vallen
Hoe van de trap te vallen
'U bedoelt toch niet dat u vindt dat jazz tot de cultuur hoort?'Zij sprak het woord cultuur uit alsof zij een exquise bonbon tussen haar lippen hield. 'Dat b... »
 
 
 
 
 

Publiek geheim
Publiek geheim
Publiek geheim speelt in een Oost-Europees land, waar na een periode van staatsterreur de dooi is ingetreden. Onder de mensen van de televisie heerst geen ze... »
 
 
 
 
 

Hersenschimmen
Hersenschimmen
Maarten Klein verliest langzaam maar zeker zijn greep op de werkelijkheid. Hij kan heden en verleden niet meer onderscheiden, wil plotseling weer naar zijn w... »
 
 
 
 
 

De rode droom
De rode droom
De rode droom is een schelmenroman over twee oudere mannen die vergeefs een utopie najagen. Kowalski werkt bij papierfabriek Loretz op de afdeling distribut... »
 
 
 
 
 

De pianoman
De pianoman
'De eerste drie jaar van zijn leven sprak Thomas Boender geen woord. Zijn vader Jelle en zijn moeder Tsjitske zeiden alleen het hoognodige tegen elkaar.' »
 
 
 
 
 

Buiten is het maandag
Buiten is het maandag
Stijn Bekkering verliest zijn vrouw bij een auto-ongeluk. Omdat hij zelf in het ziekenhuis ligt, heeft hij ook haar begrafenis gemist. Korte tijd later hoort... »