Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Maar buiten is het feest
Maar buiten is het feest
Wanneer een succesvolle en geliefde zangeres een rechtszaak aanspant om een jong meisje uit handen van een verkrachter te houden, dreigen aangrijpende gebeur... »
 
 
 
 
 

Een schitterend gebrek
Een schitterend gebrek
In zijn memoires vermeldt Casanova terloops dat Lucia een van de weinige vrouwen is die hij ooit onrecht heeft aangedaan. Maar hoe? Wat is er werkelijk gebeu... »
 
 
 
 
 

De gevleugelde
De gevleugelde
Alberto Santos-Dumont groeit op in de afgelegen binnenlanden van Brazilië. Hij droomt ervan te kunnen vliegen zoals de helden in de boeken van Jules Verne. ... »
 
 
 
 
 

Zoals dat gaat met wonderen
Zoals dat gaat met wonderen
Al vele jaren houdt Arthur Japin een dagboek bij: Zoals dat gaat met wonderen bevat een keuze uit de dagboeken geschreven tussen 2000 en 2007. Ze bieden een ... »
 
 
 
 
 

Vaslav
Vaslav
De beroemde balletdanser Vaslav Nijinsky speelt de hoofdrol in deze historische roman over passie, roem, oorlog en liefde. Een verhaal over een beslissend mo... »
 
 
 
 
 

Een schitterend gebrek
Een schitterend gebrek
'Een schitterend gebrek' van Arthur Japin is een boek over Lucia, de eerste grote liefde van Casanova. De veertienjarige Lucia en de zeventienjarige Casanova... »
 
 
 
 
 

De overgave
De overgave
Een roman gebaseerd op ware feiten. Een pioniersfamilie op weg naar het westen wordt overvallen door een groep Comanche-indianen. De gevolgen zijn hartversch... »
 
 
 
 
 

Magonia (DNP1)
Magonia (DNP1)
Door de enorme successen die Arthur Japin met zijn romans heeft, zou bijna worden vergeten dat hij ook een schrijver van korte verhalen is. Niet minder dan v... »
 
 
 
 
 

Een schitterend gebrek
Een schitterend gebrek
Feestelijke uitgave van klassieker in linnen band


<i>Een schitterend gebrek</i> leert ons de jonge Casanova kennen via het levensverhaal van Lucia, zijn ee... »
 
 
 
 
 

Kussenboek
Kussenboek
Dat zou ik willen, een echt kússenboek,Zodat ik altijd liefde kan blijven bijschenkenAls ik merk dat iemand ergens tochTekortgekomen is.- Zoals dat gaat m... »