Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vaslav
Vaslav
Op het hoogtepunt van zijn roem staakt de legendarische balletdanser Vaslav Nijinski zijn optreden, richt zich tot zijn publiek en zegt: ‘Nu is het kleine ... »
 
 
 
 
 

Goed Volk
Goed Volk
In deze bundel neemt Arthur Japin de lezer onder andere mee naar Patagonië, Kenia, of onherbergzame streken in de VS; een andere keer blijft hij dichter bi... »
 
 
 
 
 

De vierde wand
De vierde wand
 »
 
 
 
 
 

Dromen voor het leven
Dromen voor het leven
<p>Na het grote succes van <em>Honden voor het leven</em> slaan Arthur Japin en Martijn van der Linden, grootmeesters in hun vak, opnieuw de handen ineen. Zo... »
 
 
 
 
 

Cyprus
Cyprus
Staff Report For The 2000 Article Iv Consultation »
 
 
 
 
 

De man van je leven
De man van je leven
`De betovering is verbroken, zeggen mensen wanneer hun grote liefde voorbij is. `Het sprookje is uit , als was het een illusie waarmee hun gevoel hen al die... »
 
 
 
 
 

Laatste vertrek
Laatste vertrek
Door de enorme successen die Arthur Japin met zijn romans heeft, zou bijna worden vergeten dat hij ook een schrijver van korte verhalen is. Niet minder dan v... »
 
 
 
 
 

DeLaMar Theater photo collection
DeLaMar Theater photo collection
Delamar Theater Photo Collection Luxe Editie »
 
 
 
 
 

De overgave - grote letter
De overgave - grote letter
<em>De overgave</em>, gebaseerd op historische feiten, is een roman over hoop, wraak en nietsontziende liefde. Arthur Japin ontving er de NS-Publieksprijs 20... »
 
 
 
 
 

Zeep set 10 ex.
Zeep set 10 ex.
Heerlijk is het als Arthur Japin over toneel schrijft! Zijn levenslust en schrijflust spatten dan van de pagina's, zo ook in het Literaire Juweeltje 'Zeep'. ... »