Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Floddertje in bad
Floddertje in bad
Kijk, Floddertje gaat in bad. Met water en veel schuim natuurlijk. Héél veel schuim... »
 
 
 
 
 

Jippus et Jannica
Jippus et Jannica
Annie M.G. Schmidts <i>Jip en Janneke</i> hoort tot de grote klassiekers van het Nederlandse kinderboek. Na het succes van <i>Jippus et Jannica</i> uit 2000 ... »
 
 
 
 
 

Minoes
Minoes
Juffrouw Minoes was vroeger poes. Ze spint, krabt, geeft kopjes en houdt nog steeds van vogeltjes. En ook al is ze nu een gewoon meisje, toch zingt ze af en ... »
 
 
 
 
 

Ibbeltje
Ibbeltje
Ibbeltjes moeder vliegt voor elke hond de boom in, ze spint als geen ander, en overlegt regelmatig met haar poezen Rosencrantz en Guildenstern, want ze verst... »
 
 
 
 
 

Welterusten Pluk!
Welterusten Pluk!
Pluk, Aagje en de Stampertjes liggen heerlijk in hun hangmatjes. Ze zijn klaar om te gaan slapen. Welterusten! Een zacht en kleurig stofboekje voor alle kle... »
 
 
 
 
 

Simpele zielen en nog wat
Simpele zielen en nog wat
Annie M. G. Schmidt schreef in de jaren vijftig vele, meestal wekelijkse, bijdragen voor <em>Het Parool</em>, die we nu columns zouden noemen of cursiefjes. ... »
 
 
 
 
 

Allemaal sprookjes
Allemaal sprookjes
Een prins die niet wil leren, diepvriesdames, een kikvorst, een beest met een achternaam, Reus Borremans, een prinses met gouden haren, miesmuizers, een weer... »