Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lente met Jip en Janneke
Lente met Jip en Janneke
Eindelijk is het lente! De bloemen beginnen te bloeien en de vogels leggen eieren. Jip en Janneke vinden het heerlijk: ze proberen een lammetje mee naar huis... »
 
 
 
 
 

Poëzieplacemats Plint
Poëzieplacemats Plint
Voor een fijn ontbijt, even een boterhammetje tussendoor of snel tafeldekken zijn deze poëzieplacemats heel geschikt. Je hebt de tafel in een handomdraai po... »
 
 
 
 
 

Wiplala weer
Wiplala weer
Wiplala is weer terug! Hij is nog net zo klein als hij altijd was en tinkelen (een soort toveren) kan hij ook nog steeds niet helemaal goed. Maar avonturen b... »
 
 
 
 
 

Een vijver vol inkt
Een vijver vol inkt
Sieb Posthuma liet zich voor Een vijver vol inkt inspireren door de mooiste versjes uit het schatrijke oeuvre van Annie M.G. Schmidt en creëerde een prenten... »
 
 
 
 
 

Ibbeltje
Ibbeltje
Ibbeltje is een doodgewoon meisje. Niet altijd even schoon, niet altijd even kalm, en soms een beetje stout. Ze woont met haar vader en moeder en de katten R... »
 
 
 
 
 

Miauw, miauw, miauw!
Miauw, miauw, miauw!
Dat Annie M.G. Schmidt van poezen hield, kan niemand ontgaan. Ibbeltje en Minoes kunnen alleen geschreven zijn door iemand die liever kat dan dame zou willen... »
 
 
 
 
 

Het grote poezenboek
Het grote poezenboek
Annie M.G. Schmidt en katten: het is een gouden combinatie. Want niet alleen in haar kinderboeken en liedjes vereeuwigde ze haar lievelingsdier, ook in tallo... »