Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bernhard
Bernhard
Schurk of schavuit, opportunist of held – over weinig mensen lopen de meningen zo uiteen als over de in 2004 overleden prins Bernhard. Annejet van der Zijl... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Iedereen kent Annie M.G. Schmidt, een van de populairste Nederlandse schrijfsters aller tijden. Maar wie kent haar nu eigenlijk echt? Wat er over haar leven ... »
 
 
 
 
 

De Amerikaanse prinses
De Amerikaanse prinses
<em>De Amerikaanse prinses</em> stond meer dan een jaar in de bestsellerlijst, waarvan zeven weken op nummer 1. Inmiddels zijn er meer dan 200 000 exemplaren... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Op grond van corresponden¬tie, aangevuld met tientallen interviews en een schat aan ander onbekend materi¬aal - waaronder niet eerder gepubliceerde brieven... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Op grond van correspondentie, aangevuld met tientallen interviews en een schat aan ander onbekend materiaal - waaronder niet eerder gepubliceerde brieven aan... »
 
 
 
 
 

Sonny boy
Sonny boy
 »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Iedereen kent Annie M.G. Schmidt, misschien wel de populairste Nederlandse schrijfster aller tijden. Maar wie kent haar nu eigenlijk echt? Voor Schmidt kwam ... »
 
 
 
 
 

De dageraad
De dageraad
 »
 
 
 
 
 

Titel onbekend
Titel onbekend
 »
 
 
 
 
 

De dageraad
De dageraad
 »