Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bernhard
Bernhard
Na met veel succes de mens achter `schaduwkoningin Annie M.G. Schmidt achterhaald te hebben, heeft Annejet van der Zijl zich nu gewaagd aan een zoektocht na... »
 
 
 
 
 

Jagtlust & verwante verhalen
Jagtlust & verwante verhalen
<em>Jagtlust</em> is de 'wervelende geschiedenis' (<em>De Telegraaf</em>) van het mythische, gelijknamige Gooise buitenhuis waar jonge kunstenaars - onder wi... »
 
 
 
 
 

Bernhard
Bernhard
Schurk of schavuit, opportunist of held - over weinig mensen lopen de meningen zo uiteen als over de in 2004 overleden prins Bernhard. Annejet van der Zijl g... »
 
 
 
 
 

Gerard Heineken
Gerard Heineken
Hij is de kern van de kleurrijke Heineken-geschiedenis, maar tegelijkertijd een grijze vlek: Gerard Adriaan Heineken (1841-1893). Stichter van het gelijknami... »
 
 
 
 
 

De dageraad
De dageraad
 »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Iedereen kent Annie M.G. Schmidt, misschien wel de populairste Nederlandse schrijfster aller tijden. Maar wie kent haar nu eigenlijk echt? Voor Schmidt kwam ... »
 
 
 
 
 

Moord in de Bloedstraat & andere verhalen
Moord in de Bloedstraat & andere verhalen
Voordat ze boeken ging schrijven, werkte Annejet van der Zijl acht jaar lang als misdaadverslaggeefster. Ge├»nspireerd door Amerikaanse voorbeelden als Truma... »
 
 
 
 
 

Leon & Juliette
Leon & Juliette
De plaats was Charleston, het jaar was 1820. Hij was een jonge Nederlander die zijn verarmde vaderland was ontvlucht om fortuin te maken in de Nieuwe Wereld.... »
 
 
 
 
 

De dageraad
De dageraad
 »