Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bernhard
Bernhard
Schurk of schavuit, opportunist of held - over weinig mensen lopen de meningen zo uiteen als over de in 2004 overleden prins Bernhard. Annejet van der Zijl g... »
 
 
 
 
 

Gerard Heineken
Gerard Heineken
<p>Hij is de kern van de kleurrijke Heineken-geschiedenis, maar tegelijkertijd een grijze vlek: Gerard Adriaan Heineken (1841-1893). Stichter van het gelijkn... »
 
 
 
 
 

Leon & Juliette
Leon & Juliette
 »
 
 
 
 
 

Fortuna's kinderen
Fortuna's kinderen
<p>Zou anno 1875 iemand in San Francisco beseft hebben dat de deftige, schatrijke mevrouw de Fremery ooit geboren was als slavin? En dat ze als kind door haa... »
 
 
 
 
 

Een dag om nooit te vergeten
Een dag om nooit te vergeten
Het was misschien wel de meest gewelddadige dag in Nederland sinds de oorlog: 30 april 1980. Wat een feestelijke inhuldigingsdag van koningin Beatrix had moe... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Iedereen kent Annie M.G. Schmidt, misschien wel de populairste Nederlandse schrijfster aller tijden. Maar wie kent haar nu eigenlijk echt? Annejet van der Zi... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
<p>Iedereen kent Annie M.G. Schmidt, een van de populairste Nederlandse schrijfsters aller tijden. Maar wie kent haar nu eigenlijk echt? Wat er over haar lev... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Iedereen kent Annie M.G. Schmidt, een van de populairste Nederlandse schrijfsters aller tijden. Maar wie kent haar nu eigenlijk echt? Wat er over haar leven ... »
 
 
 
 
 

In de mist / Wat heb ik te vieren?
In de mist / Wat heb ik te vieren?
Voorafgaand aan de Nationale Herdenking op 4 mei op de Dam in Amsterdam spreekt Annejet van der Zijl in De Nieuwe Kerk de 4 mei-voordracht uit, getiteld "In ... »
 
 
 
 
 

Titel onbekend
Titel onbekend
 »