Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bernhard
Bernhard
Schurk of schavuit, opportunist of held – over weinig mensen lopen de meningen zo uiteen als over de in 2004 overleden prins Bernhard. Annejet van der Zijl... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Iedereen kent Annie M.G. Schmidt, een van de populairste Nederlandse schrijfsters aller tijden. Maar wie kent haar nu eigenlijk echt? Wat er over haar leven ... »
 
 
 
 
 

De val van Annika S.
De val van Annika S.
De wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer stort in elkaar wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden. Om aan de toorn va... »
 
 
 
 
 

Moord in de Bloedstraat & andere verhalen
Moord in de Bloedstraat & andere verhalen
Voordat ze boeken ging schrijven, werkte Annejet van der Zijl acht jaar lang als misdaadverslaggeefster. Geïnspireerd door Amerikaanse voorbeelden als Truma... »
 
 
 
 
 

Sonny Boy
Sonny Boy
 »
 
 
 
 
 

Moord in de bloedstraat
Moord in de bloedstraat
Vijf jaar lang werkte Annejet van der Zijl als misdaadverslaggeefster. Geïnspireerd door het Amerikaanse New Journalism zocht ze naar de menselijke verhalen... »
 
 
 
 
 

Gerard Heineken
Gerard Heineken
Hij vormde de basis van de kleurrijke Heineken-geschiedenis: Gerard Adriaan Heineken – stichter van het gelijknamige bierimperium, aanjager van Amsterdams ... »