Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De dageraad
De dageraad
‘Het begon allemaal bij de zee, waar het wit van de katoenpluizen helder afstak tegen het blauw van de oceaan en de zwarte armen die ze plukten. Hier werd ... »
 
 
 
 
 

Sonny Boy
Sonny Boy
 »
 
 
 
 
 

Een dag om nooit te vergeten set 10ex.
Een dag om nooit te vergeten set 10ex.
Annejet van der Zijl - Een dag om nooit te vergeten<br/>Historica Annejet van der Zijl schreef tot nu toe vier boeken die allemaal bestsellers werden: Jagtlu... »
 
 
 
 
 

Fortuna's kinderen
Fortuna's kinderen
<p>Zou anno 1875 iemand in San Francisco beseft hebben dat de deftige, schatrijke mevrouw de Fremery ooit geboren was als slavin? En dat ze als kind door haa... »
 
 
 
 
 

De val van Annika S.
De val van Annika S.
De wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer stort in elkaar wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden. Om aan de toorn va... »
 
 
 
 
 

Sonny boy
Sonny boy
 »
 
 
 
 
 

Jagtlust
Jagtlust
De avant-garde van de jaren vijftig sprak erover en wilde ernaartoe: het Gooise buitenhuis Jagtlust dat in die jaren uitgroeide tot een artistieke vrijpla... »
 
 
 
 
 

De Amerikaanse prinses
De Amerikaanse prinses
Op 13 april 1927 voer Allene Tew met de Mauretania de haven van New York uit. Ze liet een leven achter zich waarin ze alles had bereikt waar ze als plattelan... »
 
 
 
 
 

Jagtlust & verwante verhalen
Jagtlust & verwante verhalen
<em>Jagtlust</em> is de 'wervelende geschiedenis' (<em>De Telegraaf</em>) van het mythische, gelijknamige Gooise buitenhuis waar jonge kunstenaars - onder wi... »