Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een vreemd vliegend opject
Een vreemd vliegend opject
Als Bart en Elsbeth samen met hun hond op een mooie lenteavond nog even een rondje buiten het dorp maken, zien ze ineens een vreemd voorwerp net boven de bom... »
 
 
 
 
 

5
5
Er was een man die twee zonen had. Op een dag zei de jongste zoon tegen hem Vader geef me mijn deel van de erfenis. En de vader verdeelde alles wat hij had t... »
 
 
 
 
 

Tragische erfenis
Tragische erfenis
Dokter Douwe Daman en zijn zoon Dario wonen in Saas-Grund,in Zwitserland. Mevrouw Bumann, een oudere inwoonster vanSaas-Grund, overlijdt. Douwe is daar als h... »
 
 
 
 
 

De zwarte ruiter en Spaans goud
De zwarte ruiter en Spaans goud
Joshua, een neef van de oude schapenhouder Gary Wood, heeft de opdracht gekregen om goud op te sporen in het Uintasgebergte. Dit goud zal gebruikt worden voo... »
 
 
 
 
 

Het verwenen document
Het verwenen document
Een jaar na het avontuur met De vuurjuffer verblijft de familie Peeters weer in Duitsland. Ze ontmoeten er agressieve jongens op een kartbaan maar ook de vri... »
 
 
 
 
 

Gevecht met het verleden
Gevecht met het verleden
In het gebied waar dokter Douwe Daman en zijn zoon Dario leven en wonen vond 55 jaar geleden een verschrikkelijke ramp plaats. Een gletsjertong brak af en st... »
 
 
 
 
 

Lifeliner 2 en een aanslag?
Lifeliner 2 en een aanslag?
In Timo’s gezin zijn grote zorgen na de geboorte van de tweeling. Daardoor is hij minder inzetbaar op de traumahelikopter. Gelukkig vallen chief pilot Marc... »
 
 
 
 
 

Daniël in de leeuwenkuil
Daniël in de leeuwenkuil
Kijk, lees en maak samen met uw kind de bijbelverhalen van dichtbij meeDe serie ‘Zie het verhaal’ bestaat uit bijbelse prentenboeken met weinig tekst en ve... »
 
 
 
 
 

De ark van Noach
De ark van Noach
De bijbelse prentenboek bevat weinig tekst maar des te meer beeld. De mooie afbeeldingen vertellen het verhaal van de ark van Noach. het bijzondere van dit b... »