Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lifeliner 2 en de cobrahandel
Lifeliner 2 en de cobrahandel
Nathan logeert in de kerstvakantie bij zijnopa en oma. Hij mag elke dag de hondvan de buren uitlaten. Tijdens die dagelijksewandeling ziet hij op zeker momen... »
 
 
 
 
 

Argwaan op Vlieland
Argwaan op Vlieland
De familie De Jongh kiest dit keer voor een vakantie in Nederland.Peter Groeneveld, de vriend van Edwin en Vera, heeft zijn vaderen moeder zover gekregen dat... »
 
 
 
 
 

5
5
Er was een man die twee zonen had. Op een dag zei de jongste zoon tegen hem Vader geef me mijn deel van de erfenis. En de vader verdeelde alles wat hij had t... »
 
 
 
 
 

Het verwenen document
Het verwenen document
Een jaar na het avontuur met De vuurjuffer verblijft de familie Peeters weer in Duitsland. Ze ontmoeten er agressieve jongens op een kartbaan maar ook de vri... »
 
 
 
 
 

Redskins in het vizier
Redskins in het vizier
In het diepste geheim wordt iets tegen de Redskins beraamd....De... »
 
 
 
 
 

Het Saracenenmysterie
Het Saracenenmysterie
Dokter Douwe Daman en zijn zoon Dario wonen in Saas-Grund, in Zwitserland. Dario wil later 'Bergretter' worden. Samen met zijn vriend Sebby en opa Bruno, die... »
 
 
 
 
 

Een plofkraak met gevolgen
Een plofkraak met gevolgen
Als Kees Wensink midden in de nacht naar het toilet gaat, ziet hij bij de pinautomaat aan de overzijde van de straat een auto stoppen. Juist als hij zich wil... »
 
 
 
 
 

Een bizarre crash
Een bizarre crash
Als Kees Wensink midden in de nacht naarhet toilet gaat, hoort hij buiten een autoafremmen. Hij schuift nieuwsgierig de gordijnenopzij en ziet bij de pinauto... »