Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Prikbord

Janine Bakker
Janine Bakker
Ik heb net "Op klaarlichte dag" van Simone van der Vlught. Echt een heerlijk boek! Leest lekker weg. er is goed reseurch gedaan en een go0ed beeld neergezte hoe recercheurs werken. OOk vond ik het leuk dat er een stukje priveleven van de recercheurs beschreven word. Dat vraagt om een vervolg.....
24 Oktober 2010, 20:21:30
Janine Bakker
Janine Bakker
Ik heb nu het boek uit. De tweede helft las een stuk beter weg. Toch vind ik dat er meer van de omgeving beschreven mag worden. Ook mag er diepgaander op gevoelens ingegaan worden.
27 September 2010, 17:35:48
Janine Bakker
Janine Bakker
Ik kan maar moeilijk door het boek heen komen. Ik kan niet in het verhaal komen. De stukken die de spanning op moeten voeren worden ontzettend kort beschreven, er is geen diepgang. De namen vind ik ook ver gezocht. Er wordt steeds geschreven hoe goed Femke is in haar werk. Dit stoort mij. Dat kun je ook anders beschrijven. Het verhaal wordt te ver van Femke af geschreven. Ik loop als lezer niet met haar mee en voel niet wat zij voelt. Ik vind het geen aanrader. Ik heb het trouwens nog steeds niet uit omdat ik er tegenaan hik om het op te pakken.
5 September 2010, 17:19:12

Recente activiteit

Janine
Janine is nu Villa Serena door Marion Pauw aan het lezen.
12 Maart 2011, 9:23:17
Villa Serena
Janine
Janine is lid geworden van de club Dutch Lady Thriller Writers (DLTW).
21 Januari 2011, 18:31:25
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)