Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

joukjevv van Velen
Al wat Schittert van Eleanor Catton door joukjevv van Velen

Achteraf snap ik niet hoe ik al lezende in twee historische romans tegelijk verzeild geraakt ben die zich ook nog eens in dezelfde tijd (midden 19e eeuw) afspel »

Coby Poelman - Duisterwinkel
De aantrekkingskracht van zingen door Coby Poelman - Duisterwinkel

De aantrekkingskracht van zingen   Na haar begrafenis komt zijn verhaal dat haar voor even weer tot leven brengt. Een smalle gang scheidde d »

Nel Van Dongen
Huidpijn Saskia Noort door Nel Van Dongen

Ieder mens heeft duistere kanten Anne ook,ze is t.v.presentratice en journaliste .Als ze haar grote liefde dreigt te verliezen en het verdriet breed uitgemeten »

Nel Van Dongen
Sluipend gif Corine Hartman door Nel Van Dongen

jacqueline zorgt voor haar manisch depressieve moeder en haar man heeft zijn ontslag nog niet verwerkt Ze houdt van hem maar hij intimideert en manipuleerthaar »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Verjaardagsgedicht door Coby Poelman - Duisterwinkel

Verjaardagsgedicht Het is vandaag een bijzondere dag en daarom dit gedicht, jaren geleden verscheen je geboortebericht.   Je kree »

joukjevv van Velen
De Keerzijde van Michael Connelly door joukjevv van Velen

De Keerzijde is het nieuwste boek van Michael Connelly, een forse paperback met een heel sterk Harry Bosch verhaal. Het is zeker niet de zoveelste episode uit e »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Bergen aan Zee door Coby Poelman - Duisterwinkel

De zee ingehaald, golven stormen, ijskristal klettert uit antraciet, onweer in Bergen, zon in de duinen, schuilplek ontdekken door hage »

Coby Poelman - Duisterwinkel
De pluisjes in de Pinksterdienst door Coby Poelman - Duisterwinkel

De pluisjes in de Pinksterdienst     In haar witte toga stond ze midden in de kerk te blazen als de wind tegen de uitgebloeide paarde »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Moeders spiegellach door Coby Poelman - Duisterwinkel

  Met spons en zeemleer stond ze buiten, ik zat in huis en tekende mijn moeder, de kom met water in haar hand. Ik schrok van elke plens, het s »

GratisBoekPromoten
De boeken serie: Volg het kompas in de hand van God" door GratisBoekPromoten

http://www.boekenbestellen.nl/boek/volg-het-kompas-in-de-hand-van-god-deel-2/9789463450782     http://www.boekenbestellen.nl/…/volg-he »